Optimum Nutrition protein

27.01.07
09:02

Взех си протеина 943 гр за 67лв.Значи направи ми впечатление,че на по-голямата кутия пише производител Optimum Nutrion Company USA,а на моята пишеше производител ДжиЕнСи не съм много сигурен дали точно така беше,но друга фирма определено.Нещо да кажете по това?Искам да попитам и по колко да го взимам.Смятам както досега с предния ми протеин сутрин 30гр. и след трен. още 30гр,а като почивам само сутрин 30гр..Добре ли е така и с този протеин?На 21г.,195-6см някъде,около 83-4кг зимам с цел да кача до 90кг засега.

27.01.07
14:34

Така го пий.

27.01.07
14:53

Мерси за отговора,бате.Някои да знае защо се получава разликата във фирмите производител?

Не си го вземаш от БГ нали? GNC е огромна търг. верига в САЩ, не е производител. Това да не те бърка.

27.01.07
15:19

Естествено,че си го купих от БГ ;о.Един магазин близо до нас,леле ти от къде предлагаш?Пакетирано е сичко..не ми казвай,че съм се набутал...Дадох повече пари за нещо добро..

Значи тоя който ти го е продал го е купил от GNC.

27.01.07
21:52

Малко е странно че на ON %100 Whey пише GNC :shock: GNC не са амо голяма верига магазини за добавки, но сащо така произвеждат такива . Имат си протеин, амино, креатин, азотни буустери и какво ли още не. Аз от една година ползвам ОН %100 които купувам от GNC и на всеки един  пишеше произведен в  Synrise,Florida,33325. Протеина в черна опаковка на ОН ли е ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1