27.01.07
20:15
Добър ден зна4и висок съм 1.89 , килограми 107 ръка ам 45 някаде не 4иста бих иска да ми кайете какво то4но да взимам л-карлетин каква тренировка за ефикасно сваляне на килограми ж коремната област краката - над коленете това ми е проблема от дулго време се пробвамма не съм постоянен а да и проблем малкос ас циците имам увиснали са даите някав савет схе сам ви много благодарен :) :) :)
27.01.07
20:34
Нищо не се разбира от поста ти. :roll:
В отговор на това:
[quote author=“fitday”]Нищо не се разбира от поста ти. :roll:
човека просто си е помислил, че не му се чете кирилицата, превежда си поста на латиница и веднага:
[quote author=“BilLaBONG”]..............
Петко К - пиши на кирилица.
:lol:
28.01.07
09:43
[quote author=“shemeta”]В отговор на това:
[quote author=“fitday”]Нищо не се разбира от поста ти. :roll:
човека просто си е помислил, че не му се чете кирилицата, превежда си поста на латиница и веднага:
[quote author=“BilLaBONG”]..............
Петко К - пиши на кирилица.
:lol:
И аз се сетих, че така е станало, ама въпреки това нищо не му разбрах от поста. :wink:
Нз то4но как да се израза да го кажа по по простия на4ин , защотото явно се оплитъм . Висо4ина 189 , килограми - 107 . Искам да отслабна в областа на корема и гардите , мисла да си зема креатин за по голям ефект при тренировката. Права кардио преди силовата нз то4но как да си направа програмата и ьранителния режим за да им по голям ефект . А да забравих и да попитам само кои креатин е nai ефикасен предполагам сега поне малко ше се разбере какво сам написал :)
28.01.07
10:24
Проблема не беше в смисъла на написаното, а в начина по който си го написал. Както и да е.
Не можеш да свалиш само гърдите или само корема, сваляш навсякъде ако сваляш. Защо ще взимаш креатин? Да не би да имаш предвид карнитин? Прави кардио след силова, а не преди това. Режим - прочети за НВД в сайта.
извинявам се ама не сам свикнал да пиша на кирелица :) креатин да не тва кадето аз съм написал ааа друго освен креатин може ли да комбинирам за по голям ефект глутамин? примерно . Били ми казал или дал линк за някаква програма примерно а да и какав креатин е наи ефикасен на Нутриум