26.01.07
14:14
Получих това съобщение наскоро. Когато получа това за квалификацийте ще ви информирам!
“Здравейте,
За тази година ще проведем квалификации за Natural Olympia, която ще се проведе в Солун на 22.11.07. Ние ще поемем разходите на състезателите, които се класират за това съсвтезание. До края на февруари ще сме уточнили датата на тези квалификации и ще ви уведомим.
Благодарим ви,
БФНБФ”
Това е федерацията на Кирчо от Дженезис. Ако някой не знае Любо “лежанката” е минал допинг теста и детектор на лъжата в същата федерация и според тези изследвания не е зобил 3 години.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
26.01.07
22:57
[quote author=“mitaka101”]Това е федерацията на Кирчо от Дженезис. Ако някой не знае Любо “лежанката” е минал допинг теста и детектор на лъжата в същата федерация и според тези изследвания не е зобил 3 години.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Тоя детектор е имал яко дефект...
За какво кръщават тия съзтезания “за натурални” като се знае, че всички зобят яко не мога да разбера.
За зблуда мн ясно ;) . Представете си Мр Олимпия да стане за натурални и да си се състезават пак същите “мутанти” :lol: Е*ати якото!
На една Олимпия действително е имало допинг проба. По времето на Ли Хейни. Всички са се били изчистили от зобта и съответно са били с по10-20кг. по-леки. За малко Лий Лабрада да стане пръв - а той май е по-нисък и от Христомир. От тогава няма да повторят тази грешка с допинг-пробите. Нали затова са профита - да са ГОЛЕМИ, а не са на санаториум за здравословен начин на живот.
За натурален фитнес има категория класически културизъм към ИФББ. На международни състезания имат допинг тест.
27.01.07
00:47
Значи прави сте, че има леко така тъпотий в това съзтезание, но не бъдете толкоз строги това е първия път когато е проведено в бг! Пък и като гледах тея който са спечелили и тоя абсолютния шампион ми се стори така не толкоз голям, може и да е чист, аз лично не бързам да стигам до крайности!
[quote author=“ForsakenSoul”]Значи прави сте, че има леко така тъпотий в това съзтезание, но не бъдете толкоз строги това е първия път когато е проведено в бг! Пък и като гледах тея който са спечелили и тоя абсолютния шампион ми се стори така не толкоз голям, може и да е чист, аз лично не бързам да стигам до крайности!
ForsakenSoul имаш ли представа какъв ще е наградния фонд тази година?Аз до колкото разбрах ще е 100 000$ :wink: мен ме интерсува колко отиват за първото място при юноши?
[quote author=“ASTOR”]100 000 $ - да не е Олимпия 2007
Така каза Кирил Вълчев 8)
[quote author=“no fate”][quote author=“ASTOR”]100 000 $ - да не е Олимпия 2007
Хахах бате тва са много пари
28.01.07
11:39
[quote author=“TREVATA”][quote author=“no fate”][quote author=“ASTOR”]100 000 $ - да не е Олимпия 2007
Момчета ако някой потвърди информацията ,аз ще тегля пари от банка -примерно 5 000 заем ,и ще ги използвам за една хубава подготовка ,след това печеля 1 място и взимам примерно 7500 $ и всички ме обичат :wink: :)
[quote author=“morphey”][quote author=“TREVATA”][quote author=“no fate”][quote author=“ASTOR”]100 000 $ - да не е Олимпия 2007
Момчета ако някой потвърди информацията ,аз ще тегля пари от банка -примерно 5 000 заем ,и ще ги използвам за една хубава подготовка ,след това печеля 1 място и взимам примерно 7500 $ и всички ме обичат :wink: :)
Ти за кво мислиш давам толкова пари за добавки :wink: Момчета сигурен съм,че каза 100 000$(Наградата е толкова голяма,за да се популеризира натуралния спорт)
П.П. Някой не може ли да драсне един е-mail на федерацията и да ги пита?
28.01.07
13:39
Абе тва е невъзможно!То ако е истина и Митко Димитров ще се пише натурален :lol:
Нещо май са ви в повече нулите.
Кирчо няма $100, камо ли в хиляди.
И освен това е много лесно да каже, че има $100 000 - и аз мога да го кажа със същия % достоверност, даже по-голям ...
А ако си мислите, че спонсор ще извади повече от 2-3000 лева кеш за състезание, значи никога не сте говорили със спонсор.