Здравейте

19.01.07
14:32

Здравейте.На 19 години съм,тежа около 47кг и съм 162-3 см.До сега не съм се занимавала сериозно със спорт,но съм решила да ходя на фитнес.Не искам да отслабвам ,а да оформя тялото си,да се стегна.Реших да наблегна с по-натоварващи упражнения за ръцете,корема,дупето и горната част на краката,а за останалата част от тялото нещо по-леко.Разбрах,че ,за да има по-бърз ефект трябва да вземам някакви добавки и се насочих към L-carnitine.Може ли някой да ми препоръча примерна програма от упражнения и какво да бъде менюто ми.Посъветвах се и със сайта ,но ще бъда благодарна да чуя и Вашите мнения.

FI

19.01.07
14:45

[quote author=“Caramell”]Здравейте.На 19 години съм,тежа около 47кг и съм 162-3 см.До сега не съм се занимавала сериозно със спорт,но съм решила да ходя на фитнес.Не искам да отслабвам ,а да оформя тялото си,да се стегна.Реших да наблегна с по-натоварващи упражнения за ръцете,корема,дупето и горната част на краката,а за останалата част от тялото нещо по-леко.Разбрах,че ,за да има по-бърз ефект трябва да вземам някакви добавки и се насочих към L-carnitine.Може ли някой да ми препоръча примерна програма от упражнения и какво да бъде менюто ми.Посъветвах се и със сайта ,но ще бъда благодарна да чуя и Вашите мнения.

За какво ти е Л-Карнитин като не искаш да сваляш?

На мен ми се струва, че си доста слабичка и няма смисъл от диети, просто недей се тъпка със сладки и тестени неща, всичко с мярката си, като наблягаш на пълнозърнести изделия. Програми има и в сайта и тук, така че потърси. :wink:

FZ

19.01.07
15:23

И аз не виждам смисъл от л-карнитин 47 кг.  на 1.63 не разбирам какво искаш да станеш 40 кг. ли?
Според мен ти трябва една праграма за  поддържане на тези кг. в която може да влючиш адуктор машина , абдуктор машина , клекове ,глутеус машина ,кик-бек, велоергометър,бягъща пътечка и др. Най-добре е да се обърнеш към някой инструктор и той да ти състави програма която да бъде подходяща за теб.

24.01.07
12:05

Според мен, забрави за добавки.

Започни тренировки за цялото тяло по програма /разгледай в интернет/ за да ти свикне тялото. И ако програмата е добре направена с едно подходящо хранене за твоето телосложение/прочети в интернет/, резултатите ще си дойдат от само себе си до някои и друг месец.

Тоест ако си забързаш малко метаболизма с почасово дозирано хранене и аеробна дейност. Гледай да намалиш процента вода, без да се лишаваш от нея точно напротив. Релеф ще има.

Краката най-добре ги прави на открито, тоест бягай на открито. Като се облечеш добре с някакви изолиращи материи/клин/, не трябва да чувстваш студ.

Успех

27.01.07
18:17

Имам и въпрос относно храненето :P .Добре ли е да закусвам с 2 филии черен хляб ,едната със сирене,а другата с мед примерно. А за следобедното хранене добре ли е примерно 1 яйце/сварено/ и 1 морков или яйце и 2 сварени картофа  нещо такова :?:

28.01.07
16:04

[quote author=“Caramell”]Имам и въпрос относно храненето :P .Добре ли е да закусвам с 2 филии черен хляб ,едната със сирене,а другата с мед примерно. А за следобедното хранене добре ли е примерно 1 яйце/сварено/ и 1 морков или яйце и 2 сварени картофа  нещо такова :?:

Аз не бих сложил меда сутринта, за следобеда по добре 2 яйца и 1 картоф! Нали не ядеш само по 2 пъти на ден?

28.01.07
17:12

Нали не ядеш само по 2 пъти на ден?
Не ,но за останалите яденета съм се ориентирала и имах въпроси около закуската.Мерси за отговора :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1