Креатин+??????

28.01.07
10:44

В момента пия креатин и се чудя дали да взема некоя друга добавка,която да ми помогне за сила и мускулна стабилност...Имам 20 кинта и се чудя какво да взема...Таурин ли,аминокиселини ли,глутамин?Кое ще се върже най-добре?

Edit:За тия пари ще взема нещо българско,то е ясно,тъй че и тва има значение...

28.01.07
18:17

Ми само таурин за тея пари...

28.01.07
18:24

[quote author=“DJПетко”]Ми само таурин за тея пари...

Има и амино за тия пари и се чудя между двете...

28.01.07
18:32

[quote author=“4oKuTo”][quote author=“DJПетко”]Ми само таурин за тея пари...

Има и амино за тия пари и се чудя между двете...

Да ама на няква долнопробна фирма...
По-добре си вземи най-скъшия възможен таурин за тея 20лв, отколкото да ги даваш за аминота дето няма да имаш ефект от тях...

29.01.07
09:49

Ами тия аминота на Дженезис 1900 или пък Юнивърсал 2700 не стават ли?Гледам има и на Биотех за 23 кинта...Кажете кое от тях си струва?Иначе ми препоръчаха и на П&Б от българските...

Едит:А кой таурин до към 20 кинта върши най-добра работа?

РО

29.01.07
11:36

[quote author=“4oKuTo”]Ами тия аминота на Дженезис 1900 или пък Юнивърсал 2700 не стават ли?Гледам има и на Биотех за 23 кинта...Кажете кое от тях си струва?Иначе ми препоръчаха и на П&Б от българските...

Едит:А кой таурин до към 20 кинта върши най-добра работа?

Bio Tech

29.01.07
12:15

Глутамин... Добави още някое левче  :wink:

FZ

29.01.07
14:50

[quote author=“4oKuTo”]В момента пия креатин и се чудя дали да взема некоя друга добавка,която да ми помогне за сила и мускулна стабилност...Имам 20 кинта и се чудя какво да взема...Таурин ли,аминокиселини ли,глутамин?Кое ще се върже най-добре?

Edit:За тия пари ще взема нещо българско,то е ясно,тъй че и тва има значение...

Глутамин , ама с 20 лв. мускули не стават. :lol:

29.01.07
18:11

В крайна сметка си взех аминокиселини на Weider за 35 кинта...Тази фирма е уважавана и би трябвало да стават :roll:
Някой пил ли е от тях...Как да ги пия в нетренировъчен ден...На опаковката пише по 6-8 по време на тренировка,но не и как да се вземат в ден без физически натоварвания...

29.01.07
19:49

[quote author=“4oKuTo”]В крайна сметка си взех аминокиселини на Weider за 35 кинта...Тази фирма е уважавана и би трябвало да стават :roll:
Някой пил ли е от тях...Как да ги пия в нетренировъчен ден...На опаковката пише по 6-8 по време на тренировка,но не и как да се вземат в ден без физически натоварвания...

Сутрин 4, преди лягане 4…

29.01.07
19:57

Само не ми харесва,че са растителни...Казаха ми,че са по-добри от тия на Биотех,но ще видим...

07.02.07
21:49

Само глутамин брат , класическа комбинация

КЙ

10.02.07
12:57

...........

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:07.

11.02.07
11:45

Засега съм доволен от аминото :wink: Наистина възстановява и намалява умората :!:Естествено това е и благодарение на креатина,а и на правилното хранене :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1