28.01.07
10:44
В момента пия креатин и се чудя дали да взема некоя друга добавка,която да ми помогне за сила и мускулна стабилност...Имам 20 кинта и се чудя какво да взема...Таурин ли,аминокиселини ли,глутамин?Кое ще се върже най-добре?
Edit:За тия пари ще взема нещо българско,то е ясно,тъй че и тва има значение...
Има и амино за тия пари и се чудя между двете...
Има и амино за тия пари и се чудя между двете...
Да ама на няква долнопробна фирма...
По-добре си вземи най-скъшия възможен таурин за тея 20лв, отколкото да ги даваш за аминота дето няма да имаш ефект от тях...
Ами тия аминота на Дженезис 1900 или пък Юнивърсал 2700 не стават ли?Гледам има и на Биотех за 23 кинта...Кажете кое от тях си струва?Иначе ми препоръчаха и на П&Б от българските...
Едит:А кой таурин до към 20 кинта върши най-добра работа?
29.01.07
11:36
[quote author=“4oKuTo”]Ами тия аминота на Дженезис 1900 или пък Юнивърсал 2700 не стават ли?Гледам има и на Биотех за 23 кинта...Кажете кое от тях си струва?Иначе ми препоръчаха и на П&Б от българските...
Едит:А кой таурин до към 20 кинта върши най-добра работа?
Bio Tech
29.01.07
14:50
[quote author=“4oKuTo”]В момента пия креатин и се чудя дали да взема некоя друга добавка,която да ми помогне за сила и мускулна стабилност...Имам 20 кинта и се чудя какво да взема...Таурин ли,аминокиселини ли,глутамин?Кое ще се върже най-добре?
Edit:За тия пари ще взема нещо българско,то е ясно,тъй че и тва има значение...
Глутамин , ама с 20 лв. мускули не стават. :lol:
В крайна сметка си взех аминокиселини на Weider за 35 кинта...Тази фирма е уважавана и би трябвало да стават :roll:
Някой пил ли е от тях...Как да ги пия в нетренировъчен ден...На опаковката пише по 6-8 по време на тренировка,но не и как да се вземат в ден без физически натоварвания...
[quote author=“4oKuTo”]В крайна сметка си взех аминокиселини на Weider за 35 кинта...Тази фирма е уважавана и би трябвало да стават :roll:
Някой пил ли е от тях...Как да ги пия в нетренировъчен ден...На опаковката пише по 6-8 по време на тренировка,но не и как да се вземат в ден без физически натоварвания...
Сутрин 4, преди лягане 4…
Само не ми харесва,че са растителни...Казаха ми,че са по-добри от тия на Биотех,но ще видим...
10.02.07
12:57
...........
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:07.