Помощ в избора на протеин

25.01.07
16:33

Осъзнавам че всяка втора тема е за протеин и ако модера прецени че моята е излишна да я маха, но просто не мога да намеря необходимата ми информация и затова ще попитам

Искам да си взема някакъв протеин да покача малко маса, защото съм в застой от 1 год, но искам да е нещо качествено, тъй като не съм в перфектно здраве и не искам да се “тровя” напразно.Та кажете ми кое е най качественото и чисто (искам да е 85-90% белтъчно съдържание най малко без въглехидрати и др захари) за да мога да си го купя.Притеснението ми идва от там че в много постове чета че в българските протеини слагат нишесте, черупки от яйца и какви ли не др неща.Та кажете кое ще е максимално качественото.

BU

25.01.07
17:15

Optimum Nutrition, SCITEC ..

25.01.07
21:47

За мусаши какво ще кажете

26.01.07
08:34

[quote author=“FiTnEsS_FeN”]За мусаши какво ще кажете

Стават...
До колко пари ти трябва ?

26.01.07
20:17

Ами по приницип парите не са голям проблем 30-50 лв мога да дам идеята е да е качествено защото имам диабет и това малко ме притеснява и не искам да взимам боклуци

26.01.07
21:25

[quote author=“FiTnEsS_FeN”]Осъзнавам че всяка втора тема е за протеин и ако модера прецени че моята е излишна да я маха, но просто не мога да намеря необходимата ми информация и затова ще попитам

Искам да си взема някакъв протеин да покача малко маса, защото съм в застой от 1 год, но искам да е нещо качествено, тъй като не съм в перфектно здраве и не искам да се “тровя” напразно.Та кажете ми кое е най качественото и чисто (искам да е 85-90% белтъчно съдържание най малко без въглехидрати и др захари) за да мога да си го купя.Притеснението ми идва от там че в много постове чета че в българските протеини слагат нишесте, черупки от яйца и какви ли не др неща.Та кажете кое ще е максимално качественото.

Идеален продукт на българския пазар е Pro 90 Gold na Nutrim.Страшно много сам доволен от него - възстановявянето ми след тежка тренировка е перфетно,а за две седмици от него качих 4 кг мускулна маса и си повиших силата значително.Това зачи че съдържанието му е перфектно за една високо белтъчна формула и препоръчвам на всевки да го използва в своята тренировка -няма да съжалява!

Йода: Ти пак ли си тука бе! Омръзна ни да те банваме
Eдит: Имай поне съвест малко бе з****к такъв, това може да причини такива проблеми на момчето каквито не си си представял! Гейнери ще му предлага  :evil:

26.01.07
21:44

[quote author=“Levrone”][quote author=“FiTnEsS_FeN”]Осъзнавам че всяка втора тема е за протеин и ако модера прецени че моята е излишна да я маха, но просто не мога да намеря необходимата ми информация и затова ще попитам

Идеален продукт на българския пазар е Pro 90 Gold na Nutrim.Страшно много сам доволен от него - възстановявянето ми след тежка тренировка е перфетно,а за две седмици от него качих 4 кг мускулна маса и си повиших силата значително.Това зачи че съдържанието му е перфектно за една високо белтъчна формула и препоръчвам на всевки да го използва в своята тренировка -няма да съжалява!

Не го слушай тоя идиот въобще !!! :roll: (за Levrone става въпрос) Това е оня Slayer4o Пак върлува из форума...

Особено опасно е щом имаш диабет да се тъпчеш с тва нишесте про Голд може и в болница да те вкара !!!

Ами да ти кажа 30-50 лв не са много за протеин...
Най-много 1 кило качесвен да вземеш за тея пари  :roll:

26.01.07
21:53

Ами може и повече да отделя, не е окончателна цената...и аз искам съвсем леко да повиша протеиниите....примерно по 30-40 грама на ден 1 кг ще ме изкара 25-30 дена и през това време пак ще отделля парички. Аз до сега съм си тренирал без нищо и съм си доволен от формата...но в последно време много стрес преживях буквално спрях да се храня и много върнах килограмите....давайте предложения

26.01.07
21:56

[quote author=“FiTnEsS_FeN”]Ами може и повече да отделя, не е окончателна цената...и аз искам съвсем леко да повиша протеиниите....примерно по 30-40 грама на ден 1 кг ще ме изкара 25-30 дена и през това време пак ще отделля парички. Аз до сега съм си тренирал без нищо и съм си доволен от формата...но в последно време много стрес преживях буквално спрях да се храня и много върнах килограмите....давайте предложения

От тези 30-40 грама обаче едва 25-28 най-много са протеин обаче  :wink:
Значи за около 60 лв има Pure Whey на Champion nutrition мисля че 1кг...
Optimum-а и той не минава 70лв за кило... Виж за другите добри фирми Scitec,Biotech трябва да попиташ в магазина за хр.добавки...

26.01.07
22:04

Cytogen - Whey Pro 1000gr - 44лв
Cytogen - CYTOPRO 1400гр - 65лв
Scitec - 100 % WHEY PROTEIN 920гр. - 44лв
AMERICAN MUSCLE - PROTEIN POWER 800гр - 34лв.
Тия са по евтините, всичките са концентрати и не би трябвало да са лоши.
За Scitec е ясно, че е качествен.За другите не знам обаче.Мисля да пробвам някой на Cytogen.

ИВ

27.01.07
21:48

[quote author=“Levrone”][quote author=“FiTnEsS_FeN”]Осъзнавам че всяка втора тема е за протеин и ако модера прецени че моята е излишна да я маха, но просто не мога да намеря необходимата ми информация и затова ще попитам

Ща иба в боклука бе, тепе мазно. :evil:

Тия на лични ги пращай!
manson

ZO

27.01.07
22:31

Преди известно време разбрах,че протеините на прах са пари,хвърлени на вятъра.И ще ви кажа защо-на ОН протеина е някъде към 60лв. килото.За 60лв. си взимам към 9 КГ.!!! телешко месо.Интересно ми е как вие мислите,дали се качва повече с един или с девет килограма :lol: Освен това 9 кила месо са 1800гр. изключително добър протеин+витамини от групата В+креатин,а едно кило протеин на ОН е 740гр. протеин и нищо повече :roll:

27.01.07
23:03

AMERICAN MUSCLE - PROTEIN POWER 800гр - 34лв.
Това го отпишете директно !
Основния източник е соев изолат !!!!
Днес си взех новия вкус на CN - Tropical Sunrise. 32gr 1 scoop - 26gr protein

SN

28.01.07
00:57

Най-доброто в твоя случай би бил NATURE’S BEST-ZERO CARB ISOPURE.В една доза/30 гр./ имаш 27 гр. протеин,0 гр.въглехидрати и 0,4 гр. мазнини.

28.01.07
17:01

[quote author=“zoben_pitbul”]Преди известно време разбрах,че протеините на прах са пари,хвърлени на вятъра.И ще ви кажа защо-на ОН протеина е някъде към 60лв. килото.За 60лв. си взимам към 9 КГ.!!! телешко месо.Интересно ми е как вие мислите,дали се качва повече с един или с девет килограма :lol: Освен това 9 кила месо са 1800гр. изключително добър протеин+витамини от групата В+креатин,а едно кило протеин на ОН е 740гр. протеин и нищо повече :roll:

Само,че когато не можеш да хапнеш качествено,една доза протеин е екстра.

28.01.07
18:09

[quote author=“SNS”]Най-доброто в твоя случай би бил NATURE’S BEST-ZERO CARB ISOPURE.В една доза/30 гр./ имаш 27 гр. протеин,0 гр.въглехидрати и 0,4 гр. мазнини.

Мда, това е най-добрия протеин на пазара за мен, но е мн. скъп за БГ потребителите...
[quote author=“emzo”]
Днес си взех новия вкус на CN - Tropical Sunrise. 32gr 1 scoop - 26gr protein

В бб.ком пише, че една доза е 23гр. протеин !?  :roll:

28.01.07
18:41

MLO май също биха свършили работа.

28.01.07
19:45

@SNS - дай цени и разфасовки.Не знаех, че  ги има в БГ  :lol: , може и на л.с.

@DJПетко - 26гр е на опаковката, толкова е и в нетритиона - http://www17.netrition.com/champion_whey_stack_page.html , в бб.ком не пишат за всеки вкус отделно ;)

28.01.07
21:59

CN 5 lb не беше ли 100 лв?
Ако е толко най добре излиза той , качесвена е марката и протеина е добър , май в форума го обявиха и за най-вкусен :) .

KO

28.01.07
23:09

Един ден, всички, ще осъзнаете, че протеините са боклуци които не си заслужават парите. Аз преди мислех като вас и много се дразнех, като някой говореше против тях, но сега ми дойде акъла в главата....

29.01.07
19:44

[quote author=“koisymazzz”]Един ден, всички, ще осъзнаете, че протеините са боклуци които не си заслужават парите. Аз преди мислех като вас и много се дразнех, като някой говореше против тях, но сега ми дойде акъла в главата....

И все пак някакъв аргумент имаш ли ?

29.01.07
21:03

Протеина на прах превъзхожда храната само в 2 компонента - удобство и бързина на усвояемост.
Няма хранителен източник на белтък с по-бърза усвояемост от суроватъчния протеин.
Удобен е, защото няма нужда от приготвяне, концентриран и изчистен е от мазнини и въглехидрати, идеален е за бързо междинно хранене, на работа или училище.

GO

29.01.07
22:04

[quote author=“FiTnEsS_FeN”]Ами по приницип парите не са голям проблем 30-50 лв мога да дам идеята е да е качествено защото имам диабет и това малко ме притеснява и не искам да взимам боклуци

ОП, оп , оп..... много ама много внимавай, и така значи относно протеините приятелче трябва да са в L-Форма особено ако си на инсолин. D-Формата е сърт за теб изпадаш в кома. няма значение дали е соев, яйчен суроватъчен или с кръвна рлазма.
D-Формата е използват в хранително вкусовата промишленост , а има и недобросъвесни търговци и знаеш какво става.
по рови из нета и най - вече разговаряи лично със спортен лекър, защото спортната медицина е специфична, храни се правилно, следи кръвната захър,никакви цигари и алкохол, много щастие в семейството и любов на вън.

29.01.07
23:31

[quote author=“GOG”][quote author=“FiTnEsS_FeN”]Ами по приницип парите не са голям проблем 30-50 лв мога да дам идеята е да е качествено защото имам диабет и това малко ме притеснява и не искам да взимам боклуци

ОП, оп , оп..... много ама много внимавай, и така значи относно протеините приятелче трябва да са в L-Форма особено ако си на инсолин. D-Формата е сърт за теб изпадаш в кома. няма значение дали е соев, яйчен суроватъчен или с кръвна рлазма.
D-Формата е използват в хранително вкусовата промишленост , а има и недобросъвесни търговци и знаеш какво става.
по рови из нета и най - вече разговаряи лично със спортен лекър, защото спортната медицина е специфична, храни се правилно, следи кръвната захър,никакви цигари и алкохол, много щастие в семейството и любов на вън.

Ще обясниш ли малко каква е тази L-форма и D форма.
И още нещо....протеина не е ли храна просто.....нз 30 гр протеин са 10 белтъка....аз ако изям 10 белтъка няма да изпадна в кома, няма да ми се покачи захарта и т,н.Защо притеина би подействал по този начин.

П.С.В случея не говоря за гейнър или така наречения микс протейн+въглехидрати, защото той наистина може да направи золуми,

29.01.07
23:33

Не, няма да ти обясни, защото си замина от форума ;).
Да, протеините са храна на прах, няма да изпаднеш в кома, спокойно.

CS

30.01.07
18:24

Извинявам се, че пиша тук, но няма как.

Искам да попитам колко струва на Оптимум Whey Power ?
За 1 кг. говоря или там колкото му е разфасовката ?

30.01.07
18:47

[quote author=“emzo”]@SNS - дай цени и разфасовки.Не знаех, че  ги има в БГ  :lol: , може и на л.с.

@DJПетко - 26гр е на опаковката, толкова е и в нетритиона - http://www17.netrition.com/champion_whey_stack_page.html , в бб.ком не пишат за всеки вкус отделно ;)

сорри за оффтопика
някои знае ли колко ще ми излезе доставката ?

30.01.07
21:37

С доставката излиза точно колкото струва в БГ , така че няма смисъл.

Днес пробвах Tropical Sunrise - не е лош, достатъчно сладък ама някак си не ми допада вкуса.Приятен е ама шоколада и мокачиното са трепач, банан не съм опитвал още.
Сега до везната ми ли е не знам , но 1 serving даже леко препълнен ми го отчита 28-29гр !  :shock: А на етикета пише 32гр.....уж е точна везната с допустима грешка +- 1гр.

03.02.07
11:38

Този дали е добър...дали ще ми се отрази добре

http://musashibg.com/img_products/proteini/musclefoodwpc.jpg №5
MUSCLE FOOD WPC 85% - СУРОВАТЪЧЕН МИКРОФИЛТРИРАН КОНЦЕНТРАТ

СЪДЪРЖАНИЕ: 85% висококачествен ултра филтриран суроватъчен протеин концентрат, 2.5% мазнини, 10% въглехидрати, свободни аминокиселини, аминокиселини с разклонена верига /BCAA/, L- Carnitine, Creatine, креатинови агенти, АТФ.

или този

http://musashibg.com/img_products/proteini/whey.jpg №8
УЕЙ

СЪДЪРЖАНИЕ В ЕДНА ДОЗА: Енергия – 502 клдж., Протеин-27 г, Мазнини общо–0,57 г /наситени–0,27 г/; Въглехидрати общо–1,41 г /захари–1,26 г/, Натрий – 49 мг.

ZO

03.02.07
23:22

Добре,може би е по-удобно в някои моменти да ядеш и е готино до си сипеш прахчето и за 5мин. да си готов.Просто аз предпочитам по-неудобната за консумиране солидна храна пред протеина,защото за същата цена получавам 2,в някои случаи 3 пъти повече протеин на същата цена и съм готов да заплатя лекото неудобство за това предимство.

04.02.07
12:27

Втория вариянт...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1