29.01.07
08:28
В разярения “Разярения бик” през 1980 г. Робърт Де Ниро се превъплти в образа на боксьора Джейк Ла Мота. В една сцена Де Ниро (Ла Мота) изсипа една кана лед и вода в боксерките си, за да „охлади” страстите, защото му предстоеше важен боксов мач, през следващите дни. А по онова време се е смятало , че сексът отнема от моща на мъжа и преди важни дела (не само в спорта) ,трябва да се запазва целомъдрие. Направи ми впечатление, че и сега доста мои познати спортисти (спортистки), преди важни изяви , предпочитат да не се „разсейват” по този начин.
Поради тази причина пускам тази анкета. Благодарност на всички, които вземат учстие в нея !
29.01.07
09:06
аз съм за разврата :twisted: който го може просто го може не му пречи нищо
29.01.07
09:15
Ако състезанието изисква върхови постижения бих се въздържал предишните 1-2 дена,
но ако е нещо статично като позиране -не мисля че е необходимо.
29.01.07
09:53
всичко зависи от спорта който се практикува иначе не мисля че е проблем 8)
29.01.07
11:19
Въздържание! :) Това те прави адски агресивен. (Зависи от спорта, все пак агресивен състезател по тенис на маса би било доста смешно)... Даже някои вОйни в миналото са се въздържали преди сериозни сражения. Ако има четящи историци, моля да вкарат малко акъл по въпроса!
за културизмът се изисква ОГРОМНА агресия! :lol:
въздържанието те прави агресивен :idea: :idea: :evil:
[quote author=“bgtrener”]В разярения “Разярения бик” през 1980 г. Робърт Де Ниро се превъплти в образа на боксьора Джейк Ла Мота. В една сцена Де Ниро (Ла Мота) изсипа една кана лед и вода в боксерките си, за да „охлади” страстите, защото му предстоеше важен боксов мач, през следващите дни. А по онова време се е смятало , че сексът отнема от моща на мъжа и преди важни дела (не само в спорта) ,трябва да се запазва целомъдрие. Направи ми впечатление, че и сега доста мои познати спортисти (спортистки), преди важни изяви , предпочитат да не се „разсейват” по този начин.
Поради тази причина пускам тази анкета. Благодарност на всички, които вземат учстие в нея !
Анкетата може да е тъповидна, на пръв поглед, обаче ако се напъне човек може да изкара някоя философия. :lol: :lol: :wink:
Тоест:
Защо мъжете се състезават?
- За да докажат, че са по-добри.
Ако са по добри какво?
- Ами по-добрите са по-търсени от женските. В наУчен аспект :lol: ... имат повече шансове да се разплодят. А това си е смисъла на живота..., погледната от една страна.
Значи, ако правиш секс, значи вече се плодиш. :lol: Тоест няма мужда да се състезаваш за да се плодиш... :lol: :lol:
Така че, извода:
‘Народе, не се плоди преди състезание, ще ти овяхне стимула.’ :lol:
Поздрави. :D
PS. Vladimir.Nedkov, абе ако не си агресивен не побеждаваш, не само втенис на маса, ами даже и в гладкото ядене с лъжици дя тренираш...
Имаш ли желание да тренираш, значи си агресивен.
Това не важи за най-великите майстори на спорта според мен. Там вече е друго нещо... Примерно в БИ се проповядва, че не трябва да бъдеш воден от желание просто да пребиеш противника... Трябва да го пребиеш воден от други подбиди. :lol:
29.01.07
14:31
Добре, ти представящ ли си агресивен играч на миниголф? :) Аз ще се напикая от смях, ако видя такова нещо...
29.01.07
15:39
A 2001 study[2] examined the effect of a 3-week period of sexual abstinence followed by masturbation-induced orgasm. It found that abstinence over such periods “does not change the neuroendocrine response to orgasm but does produce elevated levels of testosterone in males.”
моята гледна точка и опит е във връзка с ученето - след няколко дни без секс в каквато и да е форма мисля само за това и нищо не ми влиза в главата от книгата което по време на сесия си е проблем.
30.01.07
00:20
[quote author=“bgtrener”]В разярения “Разярения бик” през 1980 г. Робърт Де Ниро се превъплти в образа на боксьора Джейк Ла Мота. В една сцена Де Ниро (Ла Мота) изсипа една кана лед и вода в боксерките си, за да „охлади” страстите, защото му предстоеше важен боксов мач, през следващите дни. А по онова време се е смятало , че сексът отнема от моща на мъжа и преди важни дела (не само в спорта) ,трябва да се запазва целомъдрие. Направи ми впечатление, че и сега доста мои познати спортисти (спортистки), преди важни изяви , предпочитат да не се „разсейват” по този начин.
Надявам се да си гледал филма защото аз много се посмях на тая сцена :D В действителност Шугър Рей Робинсън му разби главата няколко пъти на Джейк ЛаМота ,ама и той го победи веднъж-точно след като си изсипа каната с лед,ама не съм напълно сигурен.
Таа това нещо е много вярно според мен.И Роки ако си гледал-треньора на Балбоа му каза че от жените омекват коленете- и е вярно.
Който не вярва -да пробва, или в алтернативния случай -да удари две ножки на обяд и следобед да отиде на зала.Ще видите после кво шоу е(от личен опит :twisted: ).А относно позинга -не съм бил културист ,но знам че позинга измарял много,така че и в тоя случай правилото важи.
п.с
За тая работа съм си го мислел дори да питам лекар нещо ,ама :roll: ще ми стане смешно да го питам човека за такава работа-а и да давам 15-20лв за “преглед” :lol:
30.01.07
00:47
Бе незнам ... Преди като тренирах футбол (тва като малък бил съм на 12 години) и сутринта преди да тръгна за някой мач ако си ударех 1 чикия после неможех да тичам :lol: :lol: :lol: Истината е , че секса хаби много енергия (чикийте също, ама при секса е повече :P ) и не е добре от чисто физическа гледна точка да се прави преди тренировка или състезание или преди друга физическа дейност :P
Edit: То междодругото понеже са спирам цигарите и се въздържам от тях и адски много се нервя.Пуши ми се , а немога и направо побеснявам , ставам по нервен , агресивен и със секса е така :P
30.01.07
13:31
Аз също знам, че секса преди състезание не е добре, защото така се разконцентрирвал и не е толкова агресивен, ако преди това не е правил. И все пак - зависи какъв спорт е..
Ххахах... :wink:
Аз пък за секса....бъ го в състезанието....след като има секс( човек, който да ме обича...арна раота) що да се деля от него, ти или го имаш или го нямаш...няма да те сбърка един секс. Е разбира се няма да правиш секс 1 час преди състезание, че ти е спукана работата, но примерно предната вечер, защо пък не. :wink:
01.02.07
00:26
Искате ли да ви цитирам част от интервю на Шварценегер пред млада и симпатична репортерка:
“Последните вечери преди състезание обикалям барове и дискотеки с намерение да намеря нещо за чукане.”
Правете си изводите :wink:
[quote author=“morphey”]Искате ли да ви цитирам част от интервю на Шварценегер пред млада и симпатична репортерка:
“Последните вечери преди състезание обикалям барове и дискотеки с намерение да намеря нещо за чукане.”
Правете си изводите :wink:
какви изводи да си вадя след като за всеки си е индивидуално! всеки се чувства по-различен начин след секс/чикия...
някои може да се чувстват по агресивни и по живнали,а други може да са труп и да не им е до нищо..
Здравеите!
Тай като не разбирам много, просто тренирам(фитнес, бягане, футбол и др. спортове).
Мога да кажа от собствен опит, винаги когато права секс или се самозадоволявам, ми се тренира много, но тай като не тренирам за резултати, не мога да кажа дали пре4и или не, но усе6там голямо желание за трениране и много настроение.
Поздрави!!!
аз пък по малко от 24 часа преди да изляза на сцената на републиканското правих секс :) сички казват,че не било редно,но не виждам нищо лошо даже помага,премахва напрежението щото доста се бях спекъл по едно време ;)
27.05.07
17:03
Аз не си се представям да ми се ч*ка, да ми падне някоя готина мацка и аз да кажа “Не, не, няма да стане, щото след по-малко от 24 часа имам тренировка” Де да знам, слде време може и да мисля друго яче, но сега е изключено :-)
Против секса съм преди състезание, а и преди тренировка, пада силата пък и се разсейваш. За напрежението съм съгласен с Тео.
аз съм чел в една книга на ЕНю Рангелов че извършването на 1 полов акт е равен на 5-6 километра крос!!! И че не е хубаво да се прави повече от 3 пъти на седмица !ВИе какво мислите???:)
08.01.14
16:57
казано от K1Dream на 08.01.14, 15:23:
А ще има ли полза от въздържанието 1 месец преди състезанието ?
Е как ? Тогава направо ще е@б@ш противниците :D :D :D
09.01.14
17:31
Абе за да нямате такива дилеми ‘’Дали да правя секс преди състезание’’ ... ми избягвайте състезанията като цяло ... o.O
А ще има ли полза от въздържанието 1 месец преди състезанието ?
Абсолютно никаква .
аз съм чел в една книга на ЕНю Рангелов че извършването на 1 полов акт е равен на 5-6 километра крос!!! И че не е хубаво да се прави повече от 3 пъти на седмица !ВИе какво мислите???:)
въпрос - Колко килокалории горят мъжете по време на секс?
отговор - 1800 килокалории- 200 докато правят секс и 1600 на другия ден докато се хвалят пред приятелите си !(giggle)