20.12.06
17:37
Някой кусал ли е от креатина на Best Body Nutrition, германците? И ако да - как беше?
Прилична цена държат за България.
20.12.06
21:17
Аз лично не съм, но залата ми е партньор на фирмата и тези които го ползват за доста доволни. Все пак немски креатин - би трябвало да е на ниво.
Влязох във форума на bodybuilding-magazin.de и потърсих “best body” - никакъв резултат. Какво ли значи това? :roll:
10.01.07
14:38
[quote author=“Louie”]Влязох във форума на bodybuilding-magazin.de и потърсих “best body” - никакъв резултат. Какво ли значи това? :roll:
Пробваи тук:www.fitness-sport-shop.de
Да пробвам какво?
11.01.07
16:01
Да пробвам какво?
Да намериш продукти на best-body.
Е то, че се продават - ясно, ами във форумите никой германец не ги споменава - нито с добро, нито с лошо :?
Немска фирма - да, но немски креатин - как да си сигурен, че не е суровина от Китай?
11.01.07
16:21
[quote author=“Louie”]Е то, че се продават - ясно, ами във форумите никой германец не ги споменава - нито с добро, нито с лошо :?
Немска фирма - да, но немски креатин - как да си сигурен, че не е суровина от Китай?
Ти какъв креатин пиеш?
20.01.07
08:57
Спред мен креатин на тази цена си е чисто от Китай. Качествен креатин примерно на Дегуса, може да дойде на подобна цена само от Щатите или собствен пакетаж, но не и чрез прекупуване. Въпреки че скоро ще се появи нова БГ фирма, която ще има два вида креатин от които единият си е със сертификати от Дегуса и ми е интересно да опитам вторият.
20.01.07
09:36
[quote author=“bonnano”]Спред мен креатин на тази цена си е чисто от Китай. Качествен креатин примерно на Дегуса, може да дойде на подобна цена само от Щатите или собствен пакетаж, но не и чрез прекупуване. Въпреки че скоро ще се появи нова БГ фирма, която ще има два вида креатин от които единият си е със сертификати от Дегуса и ми е интересно да опитам вторият.
я подскажи за тая нова фирма
29.01.07
17:45
Best Body Nutrition не съм ползвал креатина им, но плзвам аминото им 3000 и съм много доволен за зимния сезон.