Жлъчката!

19.01.07
01:12

Хора да ви питам нормално ли е от жлъчката да се усеща някаква форма на дразнение или болка долу в дясно???Аз преди си мислех,че ми е от черния дроб ама не може да е от това,щото няма от какво да е станало не съм зимал хард химии.Не съм пил нищо от околко 4-5 месеца минимум,но все още частично и от време на време го усещам!Какво можете да препоръчате за тая жлъчка?Ако е от нея де...Изкажете мнения!

19.01.07
08:09

Доктор.Отивай да те прегледа.
Аз имах преди болки и се оказа, че имам песъчинки.След безобидно лечение (даже не беше  с антибиотици) вече 2 години нямам проблеми да чукна на дърво.

26.01.07
09:34

И аз имам подобен проблем.
В седнало положение изпитвам дискомфорт и сърбеж в областа на най-долното ребро отдясно, но мислех че просто притискам нещо защото съм с наднормено тегло.
Дали наистина е от жлъчката?

26.01.07
11:39

Под дясното ребро са черния дроб и жлъчката.Може да не вземаш химия,а да се заразиш с хепатит Б,Ц или Д при
секс и други.Преглед на гастроентеролог е най-доброто решение.Лабораторни изследвания и т.н.

29.01.07
21:10

Масажирай си стомашната област с цяла длан и областа на ребрата-с
лек натиск!!Пий повече вода до 2 л.
zi-gun

30.01.07
16:45

[quote author=“pescud01”]Масажирай си стомашната област с цяла длан и областа на ребрата-с
лек натиск!!Пий повече вода до 2 л.
zi-gun

2л са малко дори и за нетрениращ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1