29.01.07
21:10
Така, реших да се изчиста, нямам много подкожни мазнини, но пак си ги има около таза ... :evil: гррр та искам да попитам, дали трябва да сменя програмата, по леки тежести, диета (май е задължителна) ... тези неща само съм ги подчувал, иска ми се да ми препоръчате нещо конкретно ... дали статия .. дали съвет не знам в момента, не искам да трупам мускул, а по скоро да се орелефя ... благодаря на всички който ще дадат мнение ... :wink:
П.П. на 16 години съм :wink: надали има значение :?
29.01.07
21:21
Прав си диетата е задължителна прочети за НВД (ниско въглехидратна диета) освен това трябва да включиш и кардио деиност след всяка тренировка. Трябва да правиш голям брой повторения с по малки тежести.
[quote author=“someone```”]Прав си диетата е задължителна прочети за НВД (ниско въглехидратна диета) освен това трябва да включиш и кардио деиност след всяка тренировка. Трябва да правиш голям брой повторения с по малки тежести.
Ще погледна в сайта за НВД, а някое ... ако може не само 1 ... полезно упражнение за долна част на корем :roll:
29.01.07
21:36
[quote author=“The_Duke”][quote author=“someone```”]Прав си диетата е задължителна прочети за НВД (ниско въглехидратна диета) освен това трябва да включиш и кардио деиност след всяка тренировка. Трябва да правиш голям брой повторения с по малки тежести.
Ще погледна в сайта за НВД, а някое ... ако може не само 1 ... полезно упражнение за долна част на корем :roll: