Искам релеф, но как ?

29.01.07
21:10

Така, реших да се изчиста, нямам много подкожни мазнини, но пак си ги има около таза ...  :evil:  гррр та искам да попитам, дали трябва да сменя програмата, по леки тежести, диета (май е задължителна) ... тези неща само съм ги подчувал, иска ми се да ми препоръчате нещо конкретно ... дали статия .. дали съвет не знам в момента, не искам да трупам мускул, а по скоро да се орелефя ... благодаря на всички който ще дадат мнение ...  :wink:
П.П. на 16 години съм  :wink: надали има значение  :?

29.01.07
21:21

Прав си диетата е задължителна прочети за НВД (ниско въглехидратна диета) освен това трябва да включиш и кардио деиност след всяка тренировка. Трябва да правиш голям брой повторения с по малки тежести.

29.01.07
21:29

[quote author=“someone```”]Прав си диетата е задължителна прочети за НВД (ниско въглехидратна диета) освен това трябва да включиш и кардио деиност след всяка тренировка. Трябва да правиш голям брой повторения с по малки тежести.

Ще погледна в сайта за НВД, а някое ... ако може не само 1 ... полезно упражнение за долна част на корем  :roll:

FI

29.01.07
21:36

[quote author=“The_Duke”][quote author=“someone```”]Прав си диетата е задължителна прочети за НВД (ниско въглехидратна диета) освен това трябва да включиш и кардио деиност след всяка тренировка. Трябва да правиш голям брой повторения с по малки тежести.

Ще погледна в сайта за НВД, а някое ... ако може не само 1 ... полезно упражнение за долна част на корем  :roll:

http://www.bb-team.org/exercise/000064.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1