27.02.04
20:54
Значи (ако модераторите нямат нищо против) да направим както беше в ДАТАта....Всеки пише какво мисли за юзъра който е писал рпеди него мнението.
П.С. Тоест сега пише някой какво мислиа за мен след тва някой пише за него и така....
П.С.2. Да не се превръща в чат !!! Всеки един юзър да пише ПОНЕ ПРЕЗ 15тина мнения !!!!
П.С.3. Надявам се да ви хареса.
П.С.4. Всеки ще разбере какво мислят за него другите :P
I niakoi kato vliza 1 put na mesej, a drug vseki den kakvo? Osven tova koga si vijdal 15 razli4ni 4oveka da pi6at v 1 tema?
27.02.04
21:13
Тук съм съгласен с МрМускул.
Нормално е човек да пише повече от веднъж в тема,ако примерно питащия не е разбрал нещо или има и други въпроси.
imam predvidi vsihcko da s epishe v tazi tema ne v drugite temi bre..
mai ne me razbirate…kakto i da e :)
v DATAta veche sa ia DELnali taia tema i ne moga da vi pokaja akkvo imam rpedvid
27.02.04
23:38
Аз нищо не зацепих от тази идея :)
27.02.04
23:45
Абе Sax кво да ти кажа аз разбирам ква е идеята ама не намирам смисъл, значи пича иска както сега аз пиша след теб, да си кажа кво мисля за теб, най-общо казано, да те критикувам или да те хваля и нещо такова, а следващия който пише ще пише вече мнението си за мен... Чат ли си... Ама е малко странно щото представи си аз пиша примерно кво мисля за теб, обаче докато го напиша и постна някой вече може да е постнал преди мен и ще стане тъпо, щото аз няма да съм писал за него(както би трябвало да бъде щом моето постване е след неговото)... + тва представи си, че аз примерно искам да кажа нещо за Мр.Мускул (казвам неговото име щото той ми е личния фаворит във форума, кви ги ръси убиваме направо:)) обаче някой вече ме е изпреварил и аз трябва евентуално да чакам нов пост от него за да си кажа мнението...
Пореди тези причини може да се каже, че аз съм против тази идея...
emi to4no tova mi e ideiata…celta e da se pozabavliavame i da ima SPAM :mrgreen:
А, та значи както ми е дошло, трябва да напиша какво мисля за Mr. Muskul (отдавна чакам този момент). Та значи, пич, искам да ти кажа следното (не се обиждай, ама... ): Мисля че пишеш прекалено много мнения за щяло и нещяло. Мисля че си комплексар, който избива комплекси. Мисля че на хората чат-пат им става неприятно да гледат отговорите ти, при условие че в тях понякога се съдържат повече от 99% глупости. Нищо лично, ама ако може поне намали броя постове на ден.
29.02.04
18:47
Айдеее стана тупата-лупата - момци анаболни, тая идея е много залупена ако питате мен. Кой каквото има да си казва на другия, да стане лично на срещата е по-добре. И бой ще гледаме, и псувни хамалски, та с един куршум два заека - хем ще си опраите взаимоотношенията, хем ние ще се посмеем на ваш гръб :).
01.03.04
00:42
Е ти затова псуваш тука, щото си ни далече да те докопаме :)
joke :P
Abe pi4ove kvi sa tia gluposti we,imam 4uvstvoto 4e tuka preobladavat nekvi puberi,kajete ne6to umno be,taq ideq na vanisher e mnogo tupa!Brato ne se obijdai ama koi nabor si???
emi az sym na 19 no ne mislia che ima niakakvo znachenie tova…
ideiata e na USER ot DATA.BG i takava tema funkcionirashe naistina dylgo i nakraia ia delnaha shtoto beshe blizo 50 strainici….i da ti kaja dosta interesna beshe
Проблема е ,че тук има доста нови потребители,които нито познават по-старите ,нито по-старите ги знаят тях.
Аз знам друг вариант на тази игра за която говориш.
Примерно аз казвам някаква дума и следващия казва първото нещо което се сети с тази дума 8)
Аре да пробваме :
нека първата дума бъде
бицепс
01.03.04
18:30
ТРИЦЕПС :D :D
МММММ и тая идея е тъпа,не ми харесва :(
01.03.04
22:36
абе май темата има бъдеще, стига да не се почва пак безкрайния спор с мисър мускул 8)
така всеки ще може да каже каквото мисли за другия. нищо лично-дошъл ти е реда и си си написал каквото ти е отвътре
П.С. моля мистър мускул водопроводчика да не пише след мен :P :P :P
02.03.04
00:24
Пуйка (първото нещо, за което се сетих, като чух трицепс)
Парцал (аз за друго нещо се стих това ми е второто ама другото беше супер нецензорирано..ето го и него :arrow: ПУТКА :wink: :wink: :wink: )
02.03.04
10:56
Парцал :arrow: Лайно :)
02.03.04
20:42
жени :P :P :P
02.03.04
21:50
Слива :)
03.03.04
00:23
КИФЛААААААААА :twisted: :twisted: :twisted:
margaritka
P.S. Emo ia kaji kak minzuhar ti doide pyrvo na um sle dkat chu kifla ? :wink:
03.03.04
11:52
Водорасли
03.03.04
11:56
Море... (Ах, морето)
03.03.04
15:20
китайско
04.03.04
22:34
Щом бат Емо казва:
Бутилка—-> БИРА
BIRA- >Beer is the reason I wake up every Morning | BEER Squd **tova go pisheshe na drehata na edin syu4enik koito e metal i se setih za nego**
bira-> metal (chovek koito slusha “jeleza” )
04.03.04
23:22
Метал :arrow: рейвърка
05.03.04
15:23
нарко