28.01.07
18:11
Взех си това протейнче пише , че 1 доза е 30 грама , но как да го пия ? В тренировъчен и не тренировъчен ден ?
Зависи как си с парите :D
Най-добре е
Сутрин на гладно,преди трен.,след трен.
В нетренировъчен.
Сутрин на гладно и вече преди лягане с мляко.
Но така излиза солено...
Аз го пия моя ето така:
в тренировачен ден сутрин+след тренировка
в нетренировачен ден само сутрин
п.с. взимам и други работи, но това е друга тема :lol:
28.01.07
19:04
Скоро зимам креатин и глутамин ;)
А както DJПетко каза много солено ще ми излезе , треа да не свършва за 10 дена ... ако мога с него 1 месец да издържа (ех, мечти) ...
И аз пия същия протеин и съм определено доволен за малко повече от седмица качих 2кг а съм изпил около 0.5кг.
Пия го когато тренирам сутрин преди и след тренировка,когато не тренирам сутрин и вечер.Една доза ми е две супени лъжици:)
30.01.07
11:39
[quote author=“Tzetzo01”]И аз пия същия протеин и съм определено доволен за малко повече от седмица качих 2кг а съм изпил около 0.5кг.
Пия го когато тренирам сутрин преди и след тренировка,когато не тренирам сутрин и вечер.Една доза ми е две супени лъжици:)
Този прием е добър.
30.01.07
15:28
[quote author=“Tzetzo01”]И аз пия същия протеин и съм определено доволен за малко повече от седмица качих 2кг а съм изпил около 0.5кг.
а колко струва този протеин?виждам че върши работа и ако е на сметка ще го пробвам и аз .
на4и 35 лева в плик4е а 43 или 47 в кутия аз си пору4ах в плик4е и нз кога 6те ми го докарат
Май това е най-изгодния протеин в момента. Разглеждах цени.... баси цифроманите!!!
[quote author=“radko89”]на4и 35 лева в плик4е а 43 или 47 в кутия аз си пору4ах в плик4е и нз кога 6те ми го докарат
ква разфасовка е пликчето ?
половин кг ?
30.01.07
19:40
750 грама e :)
http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=14587 -> а за този какво бихте казали ? Ползвал ли го е някой и какъв е бил ефекта ?