Animal Pump или White Blood

28.01.07
18:25

Някой може ли да изясни кой е по-добрият продукт. От доста време чета инфо за тях и не намирам никакви разлики. Също и като цена/качество кой излиза по-изгодно е важно. :roll:
А и удачно ли е евентуално да ги комбинирам с креатин ?

28.01.07
19:07

Години ?
Тренировъчен опит/стаж в залата ?

28.01.07
19:40

Не са сравними !
Ако се колебаеш между двата - Пъмпа.
Ако се колебаеш между Animal Pump & (White Blood + Green Bulge) ще ти кажа към края на март кой е по-добър за мен :)

28.01.07
20:07

16. Стаж 2 години и мога да кажа, че вече горе долу всичко ми е ясно без забранените медикаменти. И много ме гъделичка тоя WB, понеже гледам е 25$ и четох само добри отзиви, a и ако мога да заместя GB с креатин на МЛО всичко се нарежда идеално за мене. ;)

28.01.07
20:19

Не знам колко си навътре, но този вид продукти се препоръчват за лица навършили 18 год ;) . Имай го напредвид.

28.01.07
20:26

Наясно съм че на мене ми е позволено само креатин, протеин и аминокиселини. Наясно съм и с действието на азотните буустери. Искам да знам дали си заслужава да комбинирам мло-то с WB или да събирам за pump.

28.01.07
21:52

За това винаги питам за години и стаж ;) .
Земи си някаква креатинена матрица без бустер :) .

GO

29.01.07
10:35

каква е разликата и кои е по добър продукт като сравним и ANIMAL M-STAK.
днес свърших едната кутия и правя седмична почивка и после правя още една кутия ANIMAL M-STAK.

ANIMAL M-STAK междо другото една кутия е взимам за 120 лв. реална ли е цената?

Не пускай поредни постове, а ползвай бутона “промени”! Беше пуснал 5 поредни поста. Изтрих ги. Прочети и спазвай правилата на форума.
manson

[quote author=“GOG”]каква е разликата и кои е по добър продукт като сравним и ANIMAL M-STAK.
днес свърших едната кутия и правя седмична почивка и после правя още една кутия ANIMAL M-STAK.

Не можеш да ги сравняваш.

WB е азотен буустер.
Animal Pump е азотен буустер, съдържащ креатинова матрица (2в1).
Animal M-Stak е пак, който трябва да вдига нивото на определени хормони в тялото. Аз лично съм го пробвал и нямаше никакъв ефект! Както и по-голямата част от хората, които сме го пробвали - не сме доволни от него.

По-добре си дай парите за друго.

GO

29.01.07
15:51

Браво на теб manson, туко що взех втората кутия, но както и да е благодаря все пак. миналата година направих няколко страхотни цикъла но ме удари грипен вирус и ме съсипа, сега започвам от първи клас, след този прием нa ANIMAL ще направя кратък цикъл за отваряне на хормонните рецептори и късмет.
8) относно постовете извинявай нещо се овърках. :oops:

29.01.07
17:11

[quote author=“GOG”]Браво на теб manson, туко що взех втората кутия, но както и да е благодаря все пак. миналата година направих няколко страхотни цикъла но ме удари грипен вирус и ме съсипа, сега започвам от първи клас, след този прием нa ANIMAL ще направя кратък цикъл за отваряне на хормонните рецептори и късмет.
8) относно постовете извинявай нещо се овърках. :oops:

GOG при теб какъв е ефекта от М-СТАК :?:

GO

29.01.07
17:20

както казах миналото лято направих няколко цикъла но хванах летния грип и ...позната ситуация, М-СТАК ми е включен за таз годишната програма комбинирам го изцяло с амино, след което се подготвям за другия прием.
относно как действа? ами?! той ми е зададен в програмата не пиша за по следващия етап защото навлизам в забранените препарати.

29.01.07
21:28

[quote author=“GOG”]както казах миналото лято направих няколко цикъла но хванах летния грип и ...позната ситуация, М-СТАК ми е включен за таз годишната програма комбинирам го изцяло с амино, след което се подготвям за другия прием.
относно как действа? ами?! той ми е зададен в програмата не пиша за по следващия етап защото навлизам в забранените препарати.

Кажи как ти е подействал като го вземаш ан чисто :idea:

GO

29.01.07
21:48

сутрин 45мин. преди тренировка, по време на тренировка бързо въстановяване м/у серйте, от лек при 216кг. мъртвия ход не го усещам силно, при тяга с 345кг. пулса ми е в нормите, по отношение на мускулна маса ръката от 52 след тренировка е 53.
комбинирам го с амино, подчертавам че, миналото лято бях на тежка химия, да не забравяме мускулната памет.
а бе енергията ме кефи бива го , всичко става с пробване.

29.01.07
22:23

Ясно. Ще изчакам поне GHO$T батка да си завършиш МММ и тогава ще си направя изводите за Animal Pump или WB+GB. Иначе още мнения са много добре дошли.

30.01.07
09:28

[quote author=“GOG”]сутрин 45мин. преди тренировка, по време на тренировка бързо въстановяване м/у серйте, от лек при 216кг. мъртвия ход не го усещам силно, при тяга с 345кг. пулса ми е в нормите, по отношение на мускулна маса ръката от 52 след тренировка е 53.
комбинирам го с амино, подчертавам че, миналото лято бях на тежка химия, да не забравяме мускулната памет.
а бе енергията ме кефи бива го , всичко става с пробване.

Искаш да кажеш, че с мускулна памет и M-STAK си възвърнал тези резултати :?:  без да използваш вещества, които няма да обсъждаме тук, но са забранени :?:

30.01.07
15:16

Баннат е вече, няма да отговори  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1