30.01.07
21:16
Ми реших сега за два месеца да сваля малко мазнинки защото искам най-сетне да видя плочките си :wink: На 15 години съм и преди две седмици бях 80 кг а сега съм 75 кг не мисля че съм свалил мазнини - по-скоро съм загубил вода и ММ......От вчера почнах да се храня горе долу като НВД , но още не съм си го направил......мерките са ми 75 kg и 184 висок.Имам не мнго висок % мазнини.Тренирам с гири и щанга в нас,три пъти баскет в седмицата и правя програма за отскок и 2 пъти кардио :)та въпроса ми е за 2 месеца какви рез. мога да постигна и дали няква подобна НВД ще ми върши работа:
7:30 : половин греипфрут
10:00:Айрян + 100гр фъстъци
13:30:1 пил.пържола или 1 тел. пържола + салата от зеле и краставици
15:45:1 кис.мляко
18:00:1Пържола + салата
20:00: Кис. мляко или ябълка
Как ви се струва :малко ли е , много ли? :) Ще има ли ефект?Имам и малко Л-карнитин който ще пия :) И мога да ли да вмъкна протеин и хляб защото баща ми ми наду глвата че не ям хляб......А и искам да питам дали има проблем ако пия по малко напитки без захар : КОЛА МАКС или ДЕРБИ :)
30.01.07
21:21
[quote author=“kosioip”]Ми реших сега за два месеца да сваля малко мазнинки защото искам най-сетне да видя плочките си :wink: На 15 години съм и преди две седмици бях 80 кг а сега съм 75 кг не мисля че съм свалил мазнини - по-скоро съм загубил вода и ММ......От вчера почнах да се храня горе долу като НВД , но още не съм си го направил......мерките са ми 75 kg и 184 висок.Имам не мнго висок % мазнини.Тренирам с гири и щанга в нас,три пъти баскет в седмицата и правя програма за отскок и 2 пъти кардио :)та въпроса ми е за 2 месеца какви рез. мога да постигна и дали няква подобна НВД ще ми върши работа:
7:30 : половин греипфрут
10:00:Айрян + 100гр фъстъци
13:30:1 пил.пържола или 1 тел. пържола + салата от зеле и краставици
15:45:1 кис.мляко
18:00:1Пържола + салата
20:00: Кис. мляко или ябълка
Как ви се струва :малко ли е , много ли? :) Ще има ли ефект?Имам и малко Л-карнитин който ще пия :) И мога да ли да вмъкна протеин и хляб защото баща ми ми наду глвата че не ям хляб......А и искам да питам дали има проблем ако пия по малко напитки без захар : КОЛА МАКС или ДЕРБИ :)
Струва ми се, че ти е рано за диети. И още нещо ти сигурен ли си, че ще има какво да се покаже отдолу като махнеш мазното?
30.01.07
21:25
Ми правя и по 90 коремни и 90 повдигания на крака всяка вечер искам просто да намаля мазнините до минимум...Иначе кажи ако имаш препоръкки и мниние по върпосите който зададох:)
30.01.07
21:29
Изчисли си колко калории ти трябват на ден. Сметни колко ядеш, трябва да си на да кажем грубо 300-400 калории по - малко. Ето ти линк къде можеш да намериш формулата, по която се смята. Иначе като ти гледам не ти е добра закуската.
30.01.07
22:21
изчислих ги 10х :) трябват ми 1934 ккал а храната ми дава 1524ккал :) А можели да вмъкна протеин и кола без захар?Протеина е Оптинум 100% WHEY ON
30.01.07
22:22
Протеин да, кола по-добре не. :)