15.01.07
12:57
Здравейте билдъри,
скоро разбрах че в Бургас се строи нова зала. Намирала се в к/с М. Рудник. Някой има ли някакво инфо за нея?
Пиши с малки букви заглавията !!!!! Няма слепи тук
ASTOR
15.01.07
21:15
Живея там,но нищо не съм дочул.То и да строят ще е жмел,ако е на Юлиян.. :roll:
[quote author=“introducer”]Живея там,но нищо не съм дочул.То и да строят ще е жмел,ако е на Юлиян.. :roll:
Мне, Християне, залата ще си бъде стабилна.
Но идеята на тая тема не ме кефи, явна реклама е :wink:
сори за главните букви АСТОРЕ, неволно беше и няма да се повтаря!!!
introducer, някъде до новото Бакарди била?
27.01.07
16:53
E.F.S ако разбереш къде е кажи и на нас. Аз ще питам един колега който живее в блока до Бакарди. Ако има нещо сигурно ще знае.
29.01.07
09:29
Ако е в меден рудник е обречена.
29.01.07
18:48
Въи зала в Меден Рудник,че то там наи голямата зала която аз знам е пункта за Вторични сурвини там има всички видове уреди, ест. лиубезно педоставени от Баи Мангалуу и помощника му Лоренцо!
30.01.07
00:30
[quote author=“ivan.shishmanov”]Ако е в меден рудник е обречена.
Напротив-в момента хората ходят да тренират на конюшни с температура 9-10 градуса вътре.Всичко мрънка че няма достатъчно зали.Тамън ако я отвори и е 1лв тренировката ще видиш как половината м.рудник ще е трениращ
30.01.07
06:03
Залата ще бъде супер и със сигурност най-хубавата в Бургас.Друг е въпроса обаче за потенциалните клиенти че трябва да си избият от главите тези цени от 0.50 ст или 1.00 лев които няма да им бъдат предложени със сигурност.Време е да почнете да разсъждавате реално.Ако някой влага няколко стотин хиляди лева във проект никога и по никакъв начин не само че не може но и никога няма да направи такава ценова политика.Видяхте какво стана със около над 20 зали във Меден Рудник които се опитаха да наложат монопол със 0.50 ст. вход.Още повече че нормално входа на повечето зали във Бургас от години се движи между 2-5 лева и посетители си има редовно като се почне от най-евтината до най-скъпата зала.
30.01.07
08:46
50 ст. искат да отидеш до двете нули, да не говорим колко имагинерно е да се възвърнат няколкото стотин хиляди лева. :)
30.01.07
08:57
Никой няма да направи най - добрата зала в Бургас точно в Меден рудник, комплекса с най - ниските стандарти. Поне не ми се вярва. Че то по повеето централни места там трябва да си паркираш колата на пътя на автобуса!
Както и да е, ще видим. В Меден рудник най - силни са именно евтините зали от по 1-2 лв. Може и да успее, но лично аз не мисля, че се очаква нещо по - добро от Аякс или Джимбо.
30.01.07
09:11
И аз нещо подобно исках да кажа.Не че нещо ама кой ще тренира там яко селяни и бедни хора които немогат да си позволят добра зала да не говорим да купуват хранителни добавки и т.н.Разбира се винаги има изключения но качествените и скъпи зали са по в града.Изключвам зала Атлантик където се е зародил Културизма и този спорт в България и където мутрите всяка вечер се събират на тренировки.Залата е забутана, но е адски вървежна поради личностите които я посещават.
30.01.07
10:26
ДЗВЕР в голяма грешка си брат както и Ванката.Колко от така наречените “евтини зали” останаха в комплекса който в никакъв случай не е с най-ниските стандарти както си мислиш.А за колите е помислено не се притеснявай.Мислиш ли че някой ще осъществи такъв мащабен проект без да помисли и затова.А относно Атланта той отдавна е история още веднага даже след като убиха Мечката.Залата да е вървежна-Ванка сигурно не си ходил там от години.Питай Скарлет.
30.01.07
12:09
Паркинг места - хубаво, братле. Щом ще се правят, идеята е добра и сигурно са налети пари.
Това, което говоря за характеристики на комплекса, е нещо в което съм абсолютно убеден.
Макар че от едно известно време не тренирам, SNS, ако запалиш колата, ще те закарам на цифра долнопробни и нито една хубава зала в Медения Рудник, докато в центъра почти не се сещам за свинщина... Освен банята може би.
Друго нещо е ако е намислено нещо наистина мащабно. Което на практика няма да разчита на комплекса. Мащабен фитнес център. Но да спорим за средният стандарт и заплата в комплекса, моля те, SNS, по - добре недей. Ако се изгради сериозен център, там и земята и строителството е сравнително евтино за Бургас, мисля, че има шанс.
Дай повече инфо за какво става въпрос :) Не мисля, че такъв проект би се сблъскал със сериозна конкуренция. Особено пък ако е вече на етап “изграждане”.
SNS - ти участваш ли в този проект, братле?
Ако живееш там, не се обиждай. Не казвам ,че М.Р. са втора ръка хора, а че стандартът в комплекса е доста по - нисък, отколкото в града. И то си е така.
Поздрави!
30.01.07
13:23
ДЗВЕР братле първо да ти кажа че нямам нищо общо със тази зала ами изказвам само мнение като собственик на друга такава.И второ залата е във фаза приключване и предстоящо пускане в близките няколко месеца.А относно показване на зали няма нужда да ме водиш никъде тъй като ги знам почти всичките и познавам лично собствениците на тези зали.Също така не живея в комплекса но имам доста приятели,познати и съученици които живеят там.Както и да е де темата беше за залата и моето лично мнение е че ще е успешна и е нужна на комплекса пък какво ще стане бъдещето ще покаже дай да не спорим повече.
30.01.07
13:27
Никъде не съм казал, че залата няма да бъде успешна. При правилна политика е възможно и на околовръстното да се направи много успешна зала. Говорехме за Меден Рудник.
И само от любопитство: коя е твоята зала?
Питам, не защото не ти вярвам, а по - скоро защото имам смътно предположение кой си. Оттам и предположението ми, че може да участваш в залата в М.Р.
Ванка, сори че те реплекирам:от бургас си нали? Не знам на колко години си и за кой спорт става въпрос, но не мисля че културизма в Бг се е зародил в Атланта, дори бургаският бодибилдинг не мисля че е започнал от там!
Относно залата в М.Р: аз видях инфото за нея в първият брой на FLEX BG. Така че ако го имате погледнете там.
guBak, залата била срещу бл. 440, аз ще отида да я видя сигурно утре.
30.01.07
17:38
Бих се радвал да ме посветиш по темата.За съжаление възраста ми непозволява да знам тези неща от личен опит.Просто историческите сведения които получих от различни места следват тази логика.Та бих се радвал да ми разкажеш твоята версия за това как се е зародил този спорт в бг и бургас разбира се на лично съобщение.
30.01.07
23:16
За всеки влак си има “пътници”. А в Меден рудник “пътници” колкото искаш. Така, че дали ще е евтина или скъпа - залата празна няма да остане. Единственото съображение което може да се изтъкне като недостатък за мястото й е ниското ниво на култура на голяма част от жителите на комплекса. Но този тип хора така или иначе предпочитат по-занемарени и евтини дупки. Остава само да се надяваме, че тези лоши хора няма да бъдат оставени да приведат въпросната зала в уютна за тях миризлива дупка.
E.F.S, мерси!
[quote author=“guBak”]...е ниското ниво на култура на голяма част от жителите на комплекса. Но този тип хора така или иначе предпочитат по-занемарени и евтини дупки...
Не се престаравай с комплиментите, почти се изчервих :lol:
31.01.07
09:12
Стига сега, няма да го превръщаме във война Бургас срещу Меден Рудник.
Аз дадох началото на тия приказки, съвсем непредпазливо.
Имам предвид с твърдението за по - ниския стандарт:
1. Престижна работа в Меден Рудник по - трудно се намира, а общественият транспорт не е съвсем лесен.
2. Една и съща работа е по - лошо платена в комплекса, отколкото в града, изключение са стандартизирани обекти да кажем на БТК, СКАТ и т.н. Оборотите на сходни заведения също нерядко са по - малки.
3. Цените са значително по - ниски и хората са привикнали на тоя стандарт. На мен като ми трябва евтина кръчма, праша към М.Р. Ако искаш да купуваш жилище, там не е трудно да се вредиш и за около 300 евро на квадрат, докато в града не е трудно да не успееш да се вредиш и за 1000 евро, при това далеч не на Богориди.
4. На практика няма сериозни обекти с притегателна сила към по - заможни клиенти, Сарата и битака определено не са в това число.
Това е. Извиянвам се на живущите там ,ак оса се почувствали обидени. За мен това е обективната истина и не съм го казал с цел да обидя никого.
Поздрави!
02.02.07
23:42
Абе както казва един наш даскал “По света и у нас ! .... и в меден рудник ” :lol:
Шегивам се ест. :wink:
Залата е много яка и наистина няма такава поне за сега в Бургас!Но не знам кога ще отваря???
И аз нещо подобно исках да кажа.Не че нещо ама кой ще тренира там яко селяни и бедни хора които немогат да си позволят добра зала да не говорим да купуват хранителни добавки и т.н.Разбира се винаги има изключения но качествените и скъпи зали са по в града.Изключвам зала Атлантик където се е зародил Културизма и този спорт в България и където мутрите всяка вечер се събират на тренировки.Залата е забутана, но е адски вървежна поради личностите които я посещават.
Атлантик още си е на старото място до басейна нали? и мн са извинявам за спама/
11.02.07
21:18
Атлантик още си е на старото място до басейна нали? и мн са извинявам за спама/
Къв ” Атлантик ” ви тресе ве :lol: АТЛАНТ се казва залата.
Ако сте от друг град ви е позволено,ама все пак не прекалявайте с общата култура :wink: .
п.с.
Някой се обади ,че залата била много яка ,пък аз даже не съм чул че е готова.Ако може кажете как е интериора :roll: