Информация за L-Carnitine

31.01.07
10:06

Зех си креатин и се 4уда сега , казаха ми 4е се пие 1 месец после се по4ива 2 седмици . Имам един въпрос след като го спра ми казаха 4е ще ка4а килограмите които сам свалил 1-2 пъти  пове4е това вярно ли е ?

31.01.07
10:22

[quote author=“BilLaBONG”]Зех си креатин и се 4уда сега , казаха ми 4е се пие 1 месец после се по4ива 2 седмици . Имам един въпрос след като го спра ми казаха 4е ще ка4а килограмите които сам свалил 1-2 пъти  пове4е това вярно ли е ?

Карнитин :wink: Креатинът е съвсем друго...Иначе аз минах по пътя с Л-Карнитин,а освен него взимах и Fat Burner…За 1 месец свалих около 7 килограма,но не само с хапчетата...Освен това ти трябва правилен хранителен режим...Аз например увеличих броя дневните порции храна,направих ги обаче доста по-малки,като сладкарски изделия и хляб изобщо не присъстваха...Освен това правих и кардио във фитнеса...Ако пиеш само хапове,файда няма...Аз останах доволен,тъй като свалих почти само мазнини и не загубих от силата си и мускулната маса,но не знам доколко това е благодарение на добавките...След като спрях хаповете,продължих да не ям захарни изделия и хляб,така килограмите ми се запазват вече доста време и то след като пия креатина,с който се бъркаш,а той изисква много пиене на вода и помпи килограми,защото я задържа...След първите 1-2 седмици се свиква без проблеми с леките ограничения,после ще ти се повдига като видиш хляб или вафла,поне аз съм така...

31.01.07
10:42

Ми 4есно да ти кажа не сам много запознат сега тепарва влизам в нещата . аз имам предвит карлетин не креатин обаркал съм се . Смисал като се пие 1 месец после след това килограмите се ка4ват пак така ми каза един трениор дайе 2но може да се ка4ат ? това ме инт и се 4ъда дали да по4вам сега сам 107 килограмана 189 . имам мусколна маса някаде за 90-95 ;) другото е мазнина

31.01.07
11:03

[quote author=“BilLaBONG”]Ми 4есно да ти кажа не сам много запознат сега тепарва влизам в нещата . аз имам предвит карлетин не креатин обаркал съм се . Смисал като се пие 1 месец после след това килограмите се ка4ват пак така ми каза един трениор дайе 2но може да се ка4ат ? това ме инт и се 4ъда дали да по4вам сега сам 107 килограмана 189 . имам мусколна маса някаде за 90-95 ;) другото е мазнина

Ами зависи по какъв начин си свалял и как действаш след това...Естествено,че ако почнеш да ядеш като ненормален и спреш фитнеса,килограмите ще набъбнат веднага...

31.01.07
11:05

Имам предвит не да спра фитнеса а просто 4е като спра да го пия .... също така ми каза 4е може да не подеиства и т.н зна4и няма опастност да се ка4ат килограмите пак ?

31.01.07
11:14

[quote author=“BilLaBONG”]Имам предвит не да спра фитнеса а просто 4е като спра да го пия .... също така ми каза 4е може да не подеиства и т.н зна4и няма опастност да се ка4ат килограмите пак ?

Води здравословен начин на живот и няма опасност...Може да си продължиш режимите и след спиране на хапчетата,ще сваляш отново...А това за действието нз,всеки е индивидуален...Зависи и от избора на Л-Карнитин,аз лично пих Карнитин на Biofit и Фет-бърнър на BioTech…

31.01.07
11:42

Хварли едно око тук:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17497

02.02.07
17:51

[quote author=“BilLaBONG”] предвит/ Смисал/ мусколна/ опастност/ и др

Вместо да взимаш добавки защо не обърнеш повече внимание на уроците си :?:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1