моля за СЪВЕТ

JA

29.01.07
19:28

ами на 17 години съм 174 см 70+1 кг искам да попитам как да кача само мускулна маса някаде околко още 4-5 кг
какво да ям и какво да не ям?  или с протеини?
и за по голяма маса във гърдите по обемни по колко серий?

29.01.07
19:47

има един лаф-”маса се прави на маса”-сам си извади изводите.Приемай по 2,2гр протейн на 1кг телесно тегло ,при тебе около 150гр,поне 350гр въглехидрати ,а мазнините ги ограничавай макс.

JA

29.01.07
19:48

е добре ти какво ядеш да си набавиш толко протеин?

29.01.07
20:04

[quote author=“MonteCristo”]е добре ти какво ядеш да си набавиш толко протеин?

Месо,извара,яйца,мляко...какъв е проблема ?

JA

29.01.07
20:15

ми да кажем днеска съм изял 100 грама пилешко 150 грама извара.. а другото :( по колко яйца горе долу
един яйчен белтък е някаде 8-12 грама белтъчини.. това са много яйца.. :)
а за гърдите повече маса?

29.01.07
20:27

[quote author=“MonteCristo”]ми да кажем днеска съм изял 100 грама пилешко 150 грама извара.. а другото :( по колко яйца горе долу
един яйчен белтък е някаде 8-12 грама белтъчини.. това са много яйца.. :)
а за гърдите повече маса?

един яйчен белтък е около 3-4 грама протеин,а цялото яйце(зависи и от яйцето),но средно е към 7-8 грама протеин.Няма да разчиташ само на яйцата,както ти казаха има и др. източници.

JA

29.01.07
20:37

е така е но все пак си е много нещо много ядене
а примернов  училище като няма избор...

29.01.07
20:57

ми за тази работа са създадени хранителни добавки... :) То нече неможе без тях обаче сам виждаш ето че ще е много трудно да си набавиш нужния белтък за деня

JA

29.01.07
21:09

ми да така е :)
ами много мерси за всичко еи да сте живи и здрави всичките :)
а по колко вода пиете на ден и оказвали някакъв ефект тя?

FZ

30.01.07
11:46

[quote author=“MonteCristo”]ами на 17 години съм 174 см 70+1 кг искам да попитам как да кача само мускулна маса някаде околко още 4-5 кг
какво да ям и какво да не ям?  или с протеини?
и за по голяма маса във гърдите по обемни по колко серий?

Такива теми във форума има бол. Четене му е майката .

30.01.07
12:58

[quote author=“MonteCristo”] да кача само мускулна маса някаде околко още 4-5 кг

за година - две може да качиш 4-5кг ММ...., при все че е доста относително... :wink:

30.01.07
13:22

[quote author=“MonteCristo”]ми да така е :)

ами водата е около 75 % от цялото тяло.Сам си прави изводите колко е важна тя.5 литра минимум трябва да пиеш.

FI

30.01.07
13:55

[quote author=“a8n”][quote author=“MonteCristo”]ми да така е :)

ами водата е около 75 % от цялото тяло.Сам си прави изводите колко е важна тя.5 литра минимум трябва да пиеш.

Да и после ще трябва да си купи и памперси. Като почнете с това трябва... За всеки е индивидуално колко вода ТРЯБВА да пие на ден. :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

31.01.07
01:04

Това си е самата истина,но няма как да знаеш колко вода ти е нужна.За това се пие в по-големи количества като нужното количество се задържа, а ненужното като пикаш или като се потиш изчезваа  :lol:

31.01.07
13:19

Около 3,5 литра вода на ден ако тренираш го дават. Аз лично си слагам по чаша вода с всяко хранене, май ми се събират 2-2,5 литра на ден. Тоя пич дето каза 5 литра минимум не знам дали съзнава, че това означава да посещаваш WC-то по около 10 пъти на ден.

ZO

03.02.07
23:04

Еми пуцаш яко протеин по 2.5-3гр. и въглехидрати по 5-6гр. на кг телесно тегло,мазнините не ги пести(но все пак и не прекалявай).А,и още нещо(НЯМА да пиша отново в тази тема,така че някой и да тръгне да спори с мен няма да се занимавам)-не слушай тия дето викат че 2 години ще ги качваш тия 4-5кг. :wink:

WE

03.02.07
23:23

[quote author=“immortal88”]има един лаф-”маса се прави на маса”-сам си извади изводите.Приемай по 2,2гр протейн на 1кг телесно тегло ,при тебе около 150гр,поне 350гр въглехидрати ,а мазнините ги ограничавай макс.

Мазнините не трябва да се ограничават..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1