кажете Ми какви медикаменти да взимам???

Темата е заключена.

12.11.04
15:28

кажете Ми какви медикаменти да взимам? Дори и вредни за здравето искам медикамент за качване на някое др. килце. парите не са проблем! моля не ме затрупваите с видове протеини криатини и така натак взел сам доста такижа медикаменти но от тях качвам 1-1,5 кг месечно а това не ме задоволяжа!!! Храня се убилно всеки ден и то не сас каквато и да е стабилно храни богати на мазнини въглехидрати и белтачини. например пилешко месо 2 дневно + 1 орис и 2 пъти млечни продукти. като постоянно сменям месото с риба и бекон ,а ориза с картофи и яуца . та да си доидем на темата за медикамента...???!!![/list]

13.11.04
10:42

Абе мом4е може ли да се говори наиzуст?Нито си написал колко кг. си,нито колко си висок,нито на колко години си,нито отколко време тренира6 и т.н.Как мисли6 4е става тая работа?Парво ако пита6 мен трябва да се нау4и6 да се храни6 правилно,да прави6 упражненията,които наи добре тренират твоето тяло и т.н.Ако реzултата не те zадоволи,вапреки 4е ако вси4ко е както трябва едва ли 6те мисли6 zа стероиди,тогава може6 да вzема6,но поне 6те иzвле4е6 максимума от това,което приема6.А сега 6те се наzоби6 до коzирката,6те ка4и6 някое кило,и като спре6 цикала 6те се варне6 на съ6тото място.За да вzема6 стероиди трябва да zнае6 много zа тях,да 4ете6 много,zа да постигне6 не6то,а не както пове4ето натобени магарета,които после съжаляват цял живот,4е са приемали стероиди.Надявам се,4е не сам те раzо4аровал,но това просто е самата истина.Това е моят съвет.

AR

13.11.04
12:58

не бързай със стероидите.има едни други нещица от които също можеш да се напомпаш без да пострадаш.ще бъде лицемерно от моя страна ако кажа че стероидите са прекалено вредни опасни и нетрябва да ги взимаш ,защото аз взимах.останах с убеждението че има и други начини за бързо напомпване много по безопасни и сигурни.първо пробвай комбинацията трибестан и екдистен(или неговия вариант еленов корен-продава се в аптеките).прочети информацията за тях.сигурен съм че ще останеш доволен ако пробваш.и ще наддаваш с повече от 1,5кг месечно  :wink:
а ако след половин месец не ти хареса прираста :?:  можеш да се назобиш като говедо.но да знаеш че стероидите силно влияят на психиката особенно силните андрогени.съшо така помисли и за пъпките окосмяването...незабравяй че ако почнеш стероидите като свършиш цикъла извесно време няма да можеш да вдигаш парчето(много рядко се получава трайна импотентност)
пробвай безопасния вариант поне като за начало

DI

14.11.04
01:23

Абе братле ти качваш по 1,5 кг на месец това е страшно много!
:shock: Как може да не си доволен от този резултат?(нормално без намеса на стероиди се качва по 5кг годишно чисти)
А и между другото Armitrage какви резултати каза, че си постигнал от трибестана и еленовия корен... и ако не те мързи ми напиши някаква схема по която си ги взимал и е имало ефект

14.11.04
21:40

мерси за саветите но все пак не получих отговор на вапроса зададен от мен? висок съм 186 тежа 72 кг. тренирам 4 пъти седмично от 2 месеца и според мен се храня правилно по 5 пъти дневно. ако имате осхте вапроси задаваите но накрая искам отговор на моя вапрос и не мисля да се откажа да взема някакав медикамент не съм казал че трябва задалжително да е стероид може да е нешто от позволените медикаменти

15.11.04
01:16

Хората ти казаха: Трибулус и Еленов Корен. Като не ти пука за здравето много... 1-Тест или пък още по-силно: Метил 1-Тест
С последните две може да очакваш средно 1-1.5кг на седмица.
Ако имаше достатъчно познания щеше да придобиеш голяма доза страх, която би те въздържала от подобни желания.

DI

15.11.04
11:26

Пропусна да кажеш на колко си години и каква сума можеш максимум да вложиш (защото няма да ти излезне ефтино, разбира се ако не искаш да се натровиш).

AR

15.11.04
12:37

DichoN5
аз не тренирам за мускулна маса.тренировките ми са изцяло за покачване на силата бързината и издържливоста.не съм пробвал еленовия корен но един приятел с когото тренирам го взимаше и порасна макар че и той като мен не тренира за огромни мускули.аз съм помпал само трибестан и съм изключително доволен.силата и издържливоста ми нараснаха доста.като почнах да го вземам тренировките ми бяха доста по лесни а повярвай ми 2 часа тренировка по бокс те изтощава страшно много. само мога да предполагам за силата на комбинацията.защото този познат ми каза че еленовия корен му действал по силно от трибестана.трибестана го вземах по 1500мг на ден 1000 сутрин и 500 вечер.за еленовия корен той разделяше приема на 4 пъти по 10 капки за деня после увеличи приема на екдистена с до +5 капки.естествено доброто хранене и почивката са изключително важни за добри резултати.
така че E6KO опитай първо безопасния вариант не се трови излишно здравето е нещо важно.жалко че оценяваме нещо едва след като го изгубим.

15.11.04
14:48

Мерси на всички за съветите. По-спокоино само уж говорите за здраве , а се нервите за наи-малкото. кой е казал че разбирам??? Не пазбирам и за това питам. на 16 години съм и в момента мога да отделя 200 кинта кам края на месеца мога малко повече ама ся само толкоз. :)) и за информация мисля за здравето си!!! иначе щях да отида да се бия 11-12 инжекции и нямаше да ме видите във форума. :))) мерси на всички!!!

DI

16.11.04
00:37

Абе човече ти хубаво питаш ама какви инжекции те гонят на тея години незнам?!? Изчакай да навършиш 25 и тогава зоби колкото ти душа иска, а до тогава вземи прочети нещо повече вместо да питаш по некви форуми кадето рядко ще получиш някакъв квалифициран отговор. Взимай некви хранителни добавки, ако си некаф тип ектоморф(предполагам че си такъв при положение че тежиш 72кг) ще ти предпоръчам да блъскаш яко креатин... за тея пари си взимаш половин кило креатин( вкарваш 1вата тренировъчна седмица една зареждаща фаза 5гр. преди 20гр. след което почваш 5гр. преди 15гр. след и накрая 5грама преди и 5гр. след трейнинг) и ще ти останат яко кинти- я за гейнер я за нещо друго... може да ги комбинираш с тея
“стероидо-заместители” описани по-горе от рода на еленовия корен. Абе ти си решаваш, но ако си решил да зобкаш земи сабери едно 1000лева(горе-долу толкова ще ти трябват за една качествена процедура-кръвни картини, мастни профили, протектори,диети, глупости) аз не разбирам и грам от стероиди но познавам един тренйор дет горе долу така ми ги описва нещата, за да се получи всичко на 100%.

ВН

16.11.04
04:41

E6ko, за да се храниш нормално за да качваш - на месец ти трябват 200 лв за храна. За да се назобиш с качествена дрога ти трябват поне 200 - 300 лв, а за да ядеш така, че да си проличи че си зобил ти трябват 200 х2. За излизане от цикъл също ти трябват към 100 лв. Ай събери ги и ще поговорим пак!

AR

16.11.04
05:09

така е много пари отиват ако почнеш да зобиш а имай в предвид че почнеш ли нещо трябва да го довършиш.на мен цикъла ми излезе около 350 лв.стероиди+въстановяване(неброя храната)това не повлия на спестяванията ми добре.събирах пари за тази кауза а те почнаха да се оказват недостатъчни добре че родителите ми ме подпомогнаха допълнително и направих всичко по реда му.естествено не им казах че зобкам защото ако бяха научили....не ми се мисли.твоите знаят ли какво си намислил.аз поне се виждам с моите рядко понеже уча в софия и не се връщам често.успях да скълъпя накакво безобидно обяснение за настъпилата промяна в мен(беше очевидна) ти ще можеш ли.съмнявам се че биха одобрили подобно нещо.

16.11.04
14:24

:shock: Ееее :!: Вие ме отказахте напално от забранените медикаменти ще следвам саветите ви. ще си взема Трибестан , еленов корен и криатинче. сега и ако ми кажете как да ги комбинирам ще е Супер :!:  :!:  :!:   

:idea: не искам да сам като него      :mrgreen: 

зелен....

16.11.04
19:10

Това на 15-16 години да взимаш стероиди и да си тренирал няма и половин година е страшно тъпо първо ти не достигаш потенциала си  без стероиди не оставяш генетиката да ти покаже колко можеш второ много хубаво може да се увредят тестисите трето при спиране на цикъл все едно влизаш в пубертет тепърва започваш да произвеждаш тестостерон и ти се налага да го подсилиш пак изкуствено при големите дози след спирането на цикъла сигурно не можеш и да го вдигнеш повече от година съм тренирал без стероиди побарквал съм се когато нямах успехи със седмици нито маса нито сила но всичко отминава то като си редовен и редовни резултати ще имаш а съм на 18 години тренирам в Люлин бил съм в Херкулес сега съм в Арес е мога да кажа че  и момчетата колкото мен горе долу, на стероиди не ме настигат нито на сила нито на симетрична маса хем имам горе долу добра генетика хем тренирам та се чупя при това правилно и с чисти повторения хем се храня почти правилно почти защото ям гадния шоколад от Корнито и един два пъти в седмицата хапвам мазна пица не пия не пуша наспивам се колкото ми трябва и се храня по 7-8 пъти на ден е не всеки път поемам по над 100грама въглехидрат и по 40 грама протеин но пък се старая да ям постоянно хммм впрочем не включвам протеиновите шейкове към тея 7-8 пъти хранене но нищо та идеята на всичкото ми написано е да се фанеш наистина сериозно да помпиш и изцеждаш мускула хубаво  да се храниш достатъчно и да почиваш още повече

Моля пишете на кирилица!
Началото на поста Ви не беше на кирилица - за в бъдеще нека темите и мненията Ви бъдат изцяло на кирилица.
head_hunter

AR

16.11.04
21:38

Ant-X
ако става дума за мен първо не тренирам от половин година а от малко повече само че през последната една година реших да направя нещо съществено и почнах по интензивни тренировки.и аз като теб непуша но по отношение на пиене малко хора ми се опират.беше ми трудно да го вдигам между 3 и 4 седмица след последната инжекция сустанон.сега нямам никакви проблеми.досега съм правил само един цикъл и мнението ми е че наистина може да се направят резултати без химия.по трудно е но пък не е невъзможно.важно е да се знае че храната прави борбата.относно щоколада да ти кажа а и не само на теб:трябва да се внимава вкусен е но ако се прекалява с него може да доведе до тестикулярна дистрофия по просто казано да подтисне функцията на тестисите.това не става ако хапваш от време на време за да се достигне до това състояние трябва да си хапваш доста често.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1