Обем и маса на гърдите

JA

29.01.07
21:30

Може ли да ми кажете са по голяма маса на гърдите какви упражнения да правя и по колко повторения сега правя
лег за средни
флайс- за долни и горни
кофички по 4 серий със чийтинг и форсирани повторения 8-10?

Ред: Петко К - няма нужда да пишеш заглавията с главни букви.

Мани ги тия форсирани повторения и то за кофички. Лег, полулег, пек дек(флайс), кросоувър.

RE

30.01.07
14:18

Здраво се заемай с лежанката Тва е решението.

KO

31.01.07
19:51

пробвай хоризонтален лег, преси с дъмбели и флайс с дъмбели по 4 серии всяко упражнение... при мене доста е сила...може да няма отделно упражнение за горната част на гърдите но на мене много почнаха да ми растът.. може би щото са много основни упражнения на 1 място и после имам хубаво възстановяване

JA

31.01.07
20:31

е не знам сигурно е така и на мен растът но нали знаете че всеки иска бързи и добри резултати
имах предвид че чийтинга и форсираните повторения са за горните упражнения а не за кофички..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1