Аз основната си цел, която си поставих преди 2-3 години я постигнах.Сега тренирам, защото ми харесва.
30.01.07
23:14
Мечтата ли ... мечтата е видима коремна преса и колкото се може мускул отгоре. Ако ще и 110 кила да съм, нема се сърдим :twisted:
http://ifbbtv.com/video3/images/shawn_ray.jpg
30.01.07
23:31
Хубавото на спорта е ,че можеш да се конкурираш другите около теб ,но това ти дава стимул хъс за победа.
Когато някой вдигне повече от мен ,аз не му завиждам и не злобея ,аз искам да вдигна повече ,да постигна повече ,за да съм доволен от себе си.
x_3_mar и аз си имам моите цели :D :
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Moi%20raboti/greg_kovac_01.jpg
butthead този отговор не го включих защото не вярвах че някой който тренира повече от 3 месеца ще тренира заради това.....
Момчета и аз посочих първия отговор но ако трябва да бъда по-точен - тренирам за да се харесвам аз,а не някой друг.Ти на хората все не можеш им угоди,апък и на един да можеш на друг едва ли.Въпроса е ,че наистина човек си вдига летвата с времето,което от една страна е добре стига да не се превърне във вманиачаване.Разбира се всеки според целите си.
Живи и здрави.Това е най важното,другото се постига.
Като се ми се напълни мускула с кръв се чувствам...удовлетоворен...полувама душевен оргазъм... :lol: . Тренирам за покачваме на маса, последван с приличен релеф (харесва ми да изглеждам голам, но с прилични пропорции). Щангите са ми в кръвта (описал съм защо, по-горе). Също така спорта е здраве, болест отдавна не ме е ловила, само за 2-3 дена някакъв дискомфорт, който го помитам. Вдигам си тонуса на цялото същество, чувствам как кръвта тече в мен и се блъска из артериите...аз съм маниак... :shock:
тренирам за удоволствие като изключим големите количества храна, които ям
И надявам се покрай тоя кеф и да съм здрав това е
В момента съм:
гр.обиколка-120
бицепс-43
талия-80
бедро-62
прасец-42
На 15 години съм и тежа 78 кг при 9% подкожни мазнини.Тренирам от 3 години и не сам полазвал анаболи или стероиди.Ползвал сам само протеин и много ядене. и смятам да постигна следните мерки: гр.обиколка-135-140 , бицепс-50 , талия-85-90 , бедро- 67-70 , прасец-48-50