03.01.07
21:24
Въпросът ми е по какъв начин да си забързам метаболизма, понеже от доста време не ми остава особено време да ям и това се случва 1-2 на ден и то по малко, в началото свалях, но сега вече може би метаболизмът ми се е забавил и вече трудно свалям .
03.01.07
23:58
Пий повече вода и би трябвало да се позабърза, поне при мен така става.
06.01.07
20:10
Почни да ядеш на 3 часа по малко, само така ще си забързаш метаболизма. Ако мислиш, че с неядене ще свалиш жестоко се лъжеш. :roll:
16.01.07
04:49
Повече движение и вода ! Успех :wink:
[quote author=“cafu”]Въпросът ми е по какъв начин да си забързам метаболизма, понеже от доста време не ми остава особено време да ям и това се случва 1-2 на ден и то по малко, в началото свалях, но сега вече може би метаболизмът ми се е забавил и вече трудно свалям .
и аз съм с такъв метаболизъм .... видях в горните мнения за често то ядене по малко и наистина помага :D обаче щом спрях да се храня точно по час и метаболизма ми се върна в началото .... :roll:
27.01.07
15:57
[quote author=“Dakas”][quote author=“cafu”]Въпросът ми е по какъв начин да си забързам метаболизма, понеже от доста време не ми остава особено време да ям и това се случва 1-2 на ден и то по малко, в началото свалях, но сега вече може би метаболизмът ми се е забавил и вече трудно свалям .
и аз съм с такъв метаболизъм .... видях в горните мнения за често то ядене по малко и наистина помага :D обаче щом спрях да се храня точно по час и метаболизма ми се върна в началото .... :roll:
Зависи и с какво се храниш, не само колко често...
01.02.07
00:31
А здравия нощен сън помагали на организма да се възтанови по-бързо от тежка тренировка? И колко часа е нормално да се спи защото аз мога да спя много дълго време. :D
Хубаво е да горе-долу в един и същ диапазон от време. 8-9 часа са напълно достатъчни - разбира се, че помага за възстановяването. Не е хубаво да се пуши в стаята, в която спиш. Не се натоварвай с мощни вечери преди лягане - поне 2 часа от последното ядене. удобния матрак, тихата и тъмна атмосфера са задължителни.
за да забързаш метаболизма трябва тези неща които колегите по горе споменаха да ги спазваш 5-6 месеца за да ти се забърза метаболизма имам предвид за постоянно.Ама тва е доста трудно
02.02.07
23:22
No pain no gain. Хората са го казали, ако искаш нещо трябва да дадеш нещо от себе си.Ако не си постоянен забрави за някакви резултати. Постоянство и сериозност са му майката. :lol: