01.02.07
11:19
Здравейте, май ставам досаден с мойте постове, но просто ако почна да чета всички теми в форума ще взема да се объркам още повече :) Значи проблема ми е следния. Мисля като направя 2-3 седмици до месец в залата да си взема някви хранителни добавки. А дали да не почна веднага да ги приемам :) Аз мисля да съчетая креатин с някакъв вид протеин :) Бихте ли ми казали какъв протеин ще е най добре да пия и как да ги приемам тези добавки :) Също така дали това е най удачната комбинация която мога да приемам :) Имам и още едно малко въпросче някой били споделил от кой производител да си вземам нещата и дали някой има мнение за продуктите на JC ако може да го сподели :)
01.02.07
11:25
Рано ти е за всякакви добавки.
JC sux
01.02.07
11:41
Години ?
01.02.07
12:05
Чак след четвъртия месец може да мислиш за добавки. JK не е вариант. Като му дойде време ще мислиш, но отсега да знаеш - американско да е, в краен случай - немско.
01.02.07
12:47
Ами на 22 год съм :) Благодаря за съветите че е още рано но бихте ли ми казали кво да правя в бъдеще, че да не питам или поствам още веднъж поодобна тема в форума и без това е препулнена от подобни неща :)