Помощ относно хранителните добавки :)

01.02.07
11:19

Здравейте, май ставам досаден с мойте постове, но просто ако почна да чета всички теми в форума ще взема да се объркам още повече :) Значи проблема ми е следния. Мисля като направя 2-3 седмици до месец в залата да си взема някви хранителни добавки. А дали да не почна веднага да ги приемам :) Аз мисля да съчетая креатин с някакъв вид протеин :) Бихте ли ми казали какъв протеин ще е най добре да пия и как да ги приемам тези добавки :) Също така дали това е най удачната комбинация която мога да приемам :) Имам и още едно малко въпросче някой били споделил от кой производител да си вземам нещата и дали някой има мнение за продуктите на JC ако може да го сподели :)

Рано ти е за всякакви добавки.
JC sux

FZ

01.02.07
11:41

[quote author=“vivalabaam”]Здравейте, май ставам досаден с мойте постове, но просто ако почна да чета всички теми в форума ще взема да се объркам още повече :) Значи проблема ми е следния. Мисля като направя 2-3 седмици до месец в залата да си взема някви хранителни добавки. А дали да не почна веднага да ги приемам :) Аз мисля да съчетая креатин с някакъв вид протеин :) Бихте ли ми казали какъв протеин ще е най добре да пия и как да ги приемам тези добавки :) Също така дали това е най удачната комбинация която мога да приемам :) Имам и още едно малко въпросче някой били споделил от кой производител да си вземам нещата и дали някой има мнение за продуктите на JC ако може да го сподели :)

Години ?

Чак след четвъртия месец може да мислиш за добавки. JK не е вариант. Като му дойде време ще мислиш, но отсега да знаеш - американско да е, в краен случай - немско.

Ами на 22 год съм :) Благодаря за съветите че е още рано но бихте ли ми казали кво да правя в бъдеще, че да не питам или поствам още веднъж поодобна тема в форума и без това е препулнена от подобни неща :)

01.02.07
14:48

Ако след три месеца все още имаш този хъс за мускули, значи си си заслужил да взимаш добавки. Сега се учи да тренираш и да се храниш правилно :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1