препоръчайте ми протеин

GO

07.12.06
22:10

Здравейте,сажалявам че ви занимавам с въпроси които са разиквани милион пъти но просто искам по конкретен отговор.
Така значи 60кг,170см,опит-1месец.Бихте ли ми препорачали протеин понеже с храната не успявам да си набавям нужното количество на белтъчини.Имайте предвид че мога да отделя минимални средства.

P.S.Много ще сам благодарен на хората обърнали внимание на моя въпрос.

07.12.06
22:19

Моето мнение е да наблегнеш на храната тез пари дет ще ги дадеш за протеин по добре за 1 пилешки гърди  :lol: .
Ама иначе щом искаш си земеш с минимални средства Нутрим не виждам какво друго можеш. 30 лв килограма.
Ама наистина ти прероръчвам яж по здраво аз преди месец се осъзнах, че няма кирия от протеина ако не е качествен!!! Пак те са по 60 - 80 лева. :D

GO

07.12.06
22:40

явно си прав,но аз нямам нито време нито пари да се храня с храни богати на белтачини

Biotech - Ultra Whey Pro 750g пaкет - 35лв не е лош протеина в момента от него пия и сам доволен.

[quote author=“kozmo”]Скоро на пазара се  появи една нова фирма EXPLODE ,качеството на всички продукти е доста добро.Нали засега се мъчат да се наложат на пазара и всичко е ОК.Протеина е85% суроватка 34.00 лв за килограм и ванилията е уникално вкусна.Гейнера който ми се струва че по-подходящ за теб за 1,5 кг е 28.00 лв.Има го по фитнес залите.

Къде точно се продават продукти на тази фирма и с какъв произход са.

кв. Възраждане съм а по принцип сайт нещо нямат ли?

TO

31.01.07
19:46

[quote author=“Lubo0”]Моето мнение е да наблегнеш на храната тез пари дет ще ги дадеш за протеин по добре за 1 пилешки гърди  :lol: .
Ама иначе щом искаш си земеш с минимални средства Нутрим не виждам какво друго можеш. 30 лв килограма.
Ама наистина ти прероръчвам яж по здраво аз преди месец се осъзнах, че няма кирия от протеина ако не е качествен!!! Пак те са по 60 - 80 лева. :D

Недей да промиваш мозъка на момчето-протеина е основна добавка както за начинаещи,така и за напреднали.Иначе за 20 лв килото може да се намерят много добри млечно-яйчни протеини-Pro Gold,HI-FIT…

[quote author=“tosholudia”][quote author=“Lubo0”]Моето мнение е да наблегнеш на храната тез пари дет ще ги дадеш за протеин по добре за 1 пилешки гърди  :lol: .

Недей да промиваш мозъка на момчето-протеина е основна добавка както за начинаещи,така и за напреднали.Иначе за 20 лв килото може да се намерят много добри млечно-яйчни протеини-Pro Gold,HI-FIT…

специално тия протеини по добре да ги избягва не го подкокоросвай към точно тия двата защото много се изписа за тях и е от ясно по ясно че стават само да допринесеш на някой си да направи малко парички но не и да си помогнеш на себе си.

01.02.07
14:41

[quote author=“tosholudia”][quote author=“Lubo0”]Моето мнение е да наблегнеш на храната тез пари дет ще ги дадеш за протеин по добре за 1 пилешки гърди  :lol: .

И двата, които ги изброи са боклуци...
Единия е основно нишесте, другия е повечето соя.

01.02.07
20:53

[quote author=“go6eca”]опит-1месец

Засега не ти трябват добавки. По-добре си давай парите за качествена храна.

Направо не знам каква е тая мания да си давате парите за хр добавки при положение, че храненето не ви е наред и едва сте влезли в залата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1