Най-накрая вкусна ИЗВАРА

04.03.06
17:38

Здравейте,
много от вас се оплакват от вкуса на изварата. На мен лично не ми пречи, но това не значи, че не си позволявам да си правя разни вкусотийки с нея . И така идеята ми е да ви представя няколко рецепти МОДИФИЦИРАНИ от мен :

ПЪЛНЕНИ ЧУШКИ С ИЗВАРА
Продукти:
500 гр. извара
3-4 яйца
2 моркова
2-3 кисели краставички
едри чушки за пълнене
чубрица
сол

Приготвяне:
морковите нарязвате на малки кубчета(като за руска салата :) ) и ги слагате във вряща вода докато поомекнат.
в купа смесвате изварата, яйцата, солта и чубрицата и разбърквате с миксера.
нарязвате на ситно и краставичките и добавяте заедно с вече поомекналите и изцедени моркови.
с получената смес пълните чушките, поставяте в тава, добавяте около 1 пръст вода (извинявайте за термина ама ...) и слагате във фурната :)
добре е да ги завъртите по някое време да се поопекат и от другата страна.
готови са като водата изври и чушките се запекат леко.

Калории не съм смятал, ама храната е подходяща както за понижаване, така и за покачване на тегло...

2-рото ми предложение е добавка към рецептата в сайта за кюфтенцата от извара.
разликата е в това, че аз ги правя на малки пицички :)
т.е. правите си сместа и в тавичката ги правите малко по тънки и разплути (как добре обяснявам само :) ) абе като блат за пица. отгоре слагате около 4 глави нарязан лук (не бойте се от лука най-много да ви се вдигне малко тестостерона поне аз така съм чел ) и нарязана прясна зелена чушка. Не е лошо да се добави и малко нарязана люта чушчица, за почитателите на пикантните ястия :) и 1 колелце домат. (Ама къде ти домати март месец :( ) имайте впредвид, че добавите ли домат пиците няма да станат толкова хрупкави, защото той пуска водичка ...

Специално обърнете внимание на 1-вата рецепта ! На мен лично много ми допада ... а колкото до 2-рата : на който съм я приготвял до сега, всеки се е влюбвал в нея, независимо дали е трениращ или не ...
Това е моят опит с изварата. Надявам се да съм ви бил полезен.

И 1 съвет като за финал :
Защо след като не можете да ядете нещо се мъчите. Пробвайте с някаква друга храна. За всичко си има заместители....

04.03.06
17:52

Като каз извара се сещам че има една извара напоследък ,която изобщо не е лоша на вкус.Даже малко докарва на крем сирене.На фирма Жоси е и за мен е най-добрата извара която съм ял досега.

08.03.06
16:36

и аз съм много доволен от изварата на фирма Жоси, но немога да я намеря никаде...кажи от каде я взимаш!

08.03.06
17:50

Фантастико в ст.град

08.03.06
21:40

само там ли :(  малко ми е далеч! А  по центъра някаде? pls!

08.03.06
21:47

ами незнам да ти кажа,едва ли няма и в някой друг магазин,дано си намериш

OL

17.03.06
23:13

Гледам че има много теми свързани с изварата, кажете ми за какво помага тя при боди билдърите ? какви са нейните плюсове и минуси, мерси.

20.03.06
18:32

най-големият и плюс е ниската цена. някъде около 2.40 беше ако не се лъжа килото, в което има 170гр протеин. бедна е на мазнини, особено ако е и обезмаслена, за лактозата не знам. сигурен съм, че голяма част от хората във форума си похапват доста ;). А, и между другото, къде изчезна рецептата за кюфтета от извара? Скоро я търсих ама нещо ми убягва..

23.03.06
23:11

има ли разлика между обикновенната извара и има една кашкавалена извара.На мен лично вкуса на кашкавалената повече ми харесва но дали счдържа същите съставки? :?

[quote author=“GrimReaper”]има ли разлика между обикновенната извара и има една кашкавалена извара.На мен лично вкуса на кашкавалената повече ми харесва но дали счдържа същите съставки? :?

Разликата е в съдържанието на белтък, но точни стойности не мога да ти дам  :?

DU

15.04.06
18:00

[quote author=”^FITNESS^”]и аз съм много доволен от изварата на фирма Жоси, но немога да я намеря никаде...кажи от каде я взимаш!

Аз си я купих от красно поляна от фантастико

01.02.07
17:30

Изварата на Жоси я има във всеки магазин Фантастико и аз съм много доволен от нея- вкус, цена, качество  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1