15.01.07
21:03
Някой пробвал ли е ecdysteron (екдистерон) - потърсих във форума и открих направо отрицателен брой мнения - само 3 теми, в които не се казва дали някой го е пил.
Ще взимам споко екдистерон и искам да знам горе долу как действа от хора, които са го пробвали.
15.01.07
21:45
аз съм единия от тримата, които са пускали теми, навремето не го взех, защото един нормален цикъл си излиза скъпичко. ако го почнеш ще чакаме отзиви в тази тема.
Еми горе долу е така - само екдистерон-а за 1 месец е към 80лв. (от хубвавия говориме). Обаче трябва да се комбинира с протеин, а на тях цената си я знаеме.
Аз няма да направя пълен цикъл, понеже опаковката я взимам с един приятел, с който заедно ходим на фитнес.
Вмесно да взимам по 6 хапчета на ден, аз ще взимам към 4-5 (което пак е добър процент), в продължение на 20-25 дни, като комбинирам екдистерон-а с аминокиселини (за възтановяване) и протеин (за изграждане).
Иначе отзиви ще пиша на дълго и на широко :lol:
16.01.07
11:31
ок, пожелавам успех
Момчета, взех екдистерон-а и след около седмица може да го почвам - ако има интерес може да отворя нова тема подобна на тази на emzo и Gho$t, за да ви усведомявам за ефекта на продукта, а пък ако няма интерес, сам ще си правя изводите.
Казвайте - да отварям ли тема ?
Взел сам екдистерон на ThermoLife E-Bol - ще го пия 3 пъти по 2 хапчета на ден. Общо ми се събира по 240мг. чист екдистерон, обаче този екдистерон е почти 99% натурален - взет е от билка, но тези неща ще ги обясня в темата, която следващите дни щ отворя.
п.п. Приема на екдистерон май е повече, понеже в E-Bol-а са сложили и бета-екдистерон. (6-keto diosgenin)