електронно пазаруване

28.01.07
17:32

В последно време все повече хора се ориентираха към online пазаруването на хр добавки от различни български и чуждестранни сайтове. Безспорен факт е, че офертите са доста примамливи, цените в пъти по-малки от тези в бг магазини.

Предлагам тук всеки да сподели своя опит в онлайн пазаруването, като даде инфо за сайта, от който е пазарувал и посочи конкретни затруднения, проблеми или други неудобства (ако действително е имало такива).

От http://nutritiontarget.com/ съм пазарувал и останах доста доволен. Цените са добри, доставката не е кой знае колко скъпа. Естествено малко се забавиха, но това е повече от нормално. За 20 дни ми дойде поръчката. Взех си креатин и глутамин на ON. Всичко ми излезе 51 лева. Обаждат ти се когато ще трябва да ти я носят до вас доставката за да се разберете. Аз останах доста доволен и за в бъдеще със сигурност пак от там ще взимам. Пише си колко ще ти е доставката и всички детайли общо взето. Това е от мен за сега май.

28.01.07
17:48

Аз преди 3 дни попълних онлайн формата им ( за nutritiontarget.com става въпрос). Обадиха ми се веднага, за да уточнят, че ше отнеме мах 12 business days. Пътните разходи наистина са нищожни, като най-ниските мисля че бяха в размер 12лв. А, ако правиш голяма поръчка, имам предвид закупиш няколко продукта, направо си на далавера... :wink:

28.01.07
18:34

Аз и един приятел пак от форума ( GHO$T ) миналата есен поръчахме от www.netrition.com и двамата сме доволни  8)  . Имаше там някаква дреболия искаха да сканираме картата и да им я пратим направихме го и всичко беше точно и да определено пак ще се поръчва скоро  :lol:

28.01.07
19:05

Май съм аз това  :lol:  .
Ми да , има цяла тема за моите неволи и тревоги и цялостно описание на това как става тая работа в нетришън .

SP

02.02.07
12:46

[quote author=“Vesata”]Аз и един приятел пак от форума ( GHO$T ) миналата есен поръчахме от www.netrition.com и двамата сме доволни  8)  . Имаше там някаква дреболия искаха да сканираме картата и да им я пратим направихме го и всичко беше точно и да определено пак ще се поръчва скоро  :lol:

После пишете какво е станало... дали мито, дали ДДС и тн. :!:

02.02.07
13:11

Е те вече си го получиха и не са имали мита и ддс-та до колкото знам.

Явно пазарът в България предразполага към създаването на магазини от типа на тези, които коментирате. Трима-четирима (не)познати се свързаха с нас за преговори. За съжаление нямам опит, който да споделя, но ще пробвам да поръчам нещо по-скоро от любопитство.

02.02.07
16:46

[quote author=“emzo”]Е те вече си го получиха и не са имали мита и ддс-та до колкото знам.

Доколкото знам начисляването на мито върху чужди стоки е неизбежно - разбира се, в случай, че покупката надвишава необлагаемия лимит, който май е в размер 100$...

03.02.07
08:18

На кашона беше написана цена от 200-тина долара, но пак нямаше мита и други такива ама това беше ноември месец....И аз съм много любопитен дали ще има мита и други такива глупости нека пише някой който е порачвал след 1 януари и да каже какво е станало....
:wink:

03.02.07
16:00

не разбирам защо е изтрито мнението което изразих относно пазаруването в интернет.аз просто изразих мнение за продукти които получих и останах доволен.не съм изкал да правя евтина реклама на някого.явно че и тук нещата са си в български стил..................

BU

03.02.07
16:25

[quote author=“Jorku”]От http://nutritiontarget.com/ съм пазарувал и останах доста доволен. Цените са добри, доставката не е кой знае колко скъпа. Естествено малко се забавиха, но това е повече от нормално. За 20 дни ми дойде поръчката. Взех си креатин и глутамин на ON. Всичко ми излезе 51 лева. Обаждат ти се когато ще трябва да ти я носят до вас доставката за да се разберете. Аз останах доста доволен и за в бъдеще със сигурност пак от там ще взимам. Пише си колко ще ти е доставката и всички детайли общо взето. Това е от мен за сега май.

и аз от там съм поръчвал 2 пъти
първата поръчка дойде за 16 дни, а втората за 22.
На първата ми пратиха мейл да ми съобщят че са я пратили по куриер и ми звъннаха от куриерската фирма преди да я доставят.
Втория път не ми пратиха мейл и не ми звъннаха от куриерската фирма .. (тоест оня ден беше тва :))
Преди на сайта им четох че доставката е от 3-12 дни ама сега като гледам са го махнали ..

09.02.07
19:51

А има ли начин да си вземеш стоки от www.nutritiontarget.com без доставка,т.е. да отидеш до някакъв офис в София и директно да купиш :roll:

14.02.07
13:51

[quote author=“4oKuTo”]А има ли начин да си вземеш стоки от www.nutritiontarget.com без доставка,т.е. да отидеш до някакъв офис в София и директно да купиш :roll:

Няма ка да стане, защото нямат нищо на склад. Ти си плащаш доставката от Америка, т.е. те само Препоръчват твоите желания  :wink:

14.02.07
14:05

Тия са толкова зле, чета им форума още имат проблеми с доставките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1