Nutrim vs Biogame

20.05.04
11:28

Струва ми се, че най-купуваните български продукти са на тези две фирми.И все пак в коя от двете фирми според вас повече си струва да си вложи човек парите :?::!:

20.05.04
11:41

0

20.05.04
12:24

И двете са зле,но като че ли Нутрим е малко по-добре :lol:

16.11.04
06:21

Вземи си по-добре на JK. Според мен те са най-добрите  :wink:

16.11.04
07:43

И биогеим,нутрим и ДжК са кофти като качество и като всичко. И все пак нутрим според мен е най-доброто. Като влезнеме в евро саюза сигорно ще има по-голям контрол и тогава пак може и да дигнат качеството да стане на нивото на цената в момента.
по-здрави

16.11.04
16:33

Гласувам за Нутрим . Продуктите на Биогейм за мен най - некачествените суплементи , които се продават в България .
Абе не че и Нутрим са голяма стока , но поне цените са им по добри .

DM

17.11.04
21:25

Не знам за другите , ама бйогаме не става за нищо
Стан

18.11.04
14:20

Еmil_mlo: “И биогеим,нутрим и ДжК са кофти като качество и като всичко” абе прав си ама поне аз ползвам този на ДЖК за преди, след тренировка, преди лягане и др. и съм много доволен, освен от това, че нещо с грамажа вътре работата е малко неистинска  :x :x

18.11.04
14:28

Знам го тва ,а и просто за качеството са дигнали цените.
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1