10.09.06
18:41
:?:
11.09.06
11:37
Задай по конкретен въпрос, че нещо не става ясно к`во та вълнува това фъстъчено масло . :wink:
az искам да питам продава ли се някъде такова без стабилизатори -натюр ,щото тея слагат 20% от транс-мазнините за да не се працакат фазите ,а знаете какви са тези мазнини ,ок 8)
Аз също не съм намирал, за това и си взимам ленено масло и студенопресован зехтин малки шишенца от един диетичен магазин. С тях си набавям омега 3 и омега 6 мастните киселини. Въпреки че идеята на фъстъченото масло е, че е ароматно и става в малки количества за готини сандвичи...
m damm ,лененото масло какви пари е ,а що фъстъци не взимаме вместо ф. масло
Въпроса не е в това... Фъстъците съдържат въглехидрати, пък и трудно ще си ги намажеш. :wink:
Иначе 4-5лв 250-300мл шишенце, което стига за около месец и половина. Толкова е и студенопресования зехтин.
[quote author=“Veseliq”]Въпроса не е в това... Фъстъците съдържат въглехидрати, пък и трудно ще си ги намажеш. :wink:
Иначе 4-5лв 250-300мл шишенце, което стига за около месец и половина. Толкова е и студенопресования зехтин.
а не мога ли а си карам само на Extra Virgin :lol:
От скоро и аз набивам фъстъчено масло с някоко филийки “бонус”, обаче в “Пикадили” има не само българско масло съдържащо Е-та. Аз си взех някво Хамериканско за окло 3лв и нещо. А имаше и холандко ,обаче беше над 5лв. Иначе w netrition.com има масло без грам въглехидрати обаче ,докато дойде тука ще струва колкото 5 кила фъстъци. :?