01.02.07
15:11
Моето Тяло От Колко Мазн. Белт. и Въгл. има нужда? Как да изчисля?
Гледах тук имаше тема за намиране на калории а има ли и за Мазн. Белт. и Въгл. ?
за мазнините незнам ама за белтъчините е 2.2 Х теглото ти , а въглехидратите май трябваше да са 2 пъти повече от белтъчините
Относно белтъчините, количеството е от 2 до 2,5 грама на килограм телесна маса, въглехидратите 5 грама - предимно сложни, освен след тренировка, а мазнинте.....можеш и без тях :lol: Във всички храни има по малко така че няма да останеш без тях. Количествата са за качване на маса.Ако искаш да поддържаш само - Б.-1,5 В.- 3,5-4 за мазнините не говорим.
01.02.07
19:40
[quote author=“mashki”] а мазнинте.....можеш и без тях :lol:
Дано се бъзикаш. :shock:
01.02.07
20:24
[quote author=“manson”]протеин - 4 ккал
въглехидрати - 4 ккал
мазнини - 9 ккал
алкохол - 7 ккал
02.02.07
18:02
абе ако беше казал колко килограма си щеше да ни е по-лесно :) ми както ти казаха КГх2,2 за белтъчини и 350 въглехидрати :) гледай да ги вземаш през първата част на деня ако тренираш слетобед или по-голямата част а от мазнини минимално ги намали около 30 гр
[quote author=“Dancho`”]Ми 62 кг съм 13 години 173 см височина :)
ми значи белтъчини - 136,4 въглехидрати - 310 мазнини - мисля че колкото по - малко толко по - добре :) а за калорийте ето от тука ще си ги сметнеш http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php. и след тва прибавяш още 500 към тях
02.02.07
18:53
[quote author=“vankata10”] мазнини - мисля че колкото по - малко толко по - добре :)
Не мисли! Това е пълна глупост! Втори човек в темата отписва мазнините. Те са точно толкова важни за организма, колкото и другите 2 макроелемента! :x
Следи се количеството им и произхода им. :!:
[quote author=“Sportex”][quote author=“vankata10”] мазнини - мисля че колкото по - малко толко по - добре :)
Не мисли! Това е пълна глупост! Втори човек в темата отписва мазнините. Те са точно толкова важни за организма, колкото и другите 2 макроелемента! :x
Следи се количеството им и произхода им. :!:
ами за тва съм написал че само мисля :D :D :D при мене са около 30 гр. то е ясно че неможе без :)
а има ли някаква формула за изчисляването им ?
добре а може ли да ми кажете какво да хапвам за да постигна тези резултати ? ;)
[quote author=“Dancho`”]добре а може ли да ми кажете какво да хапвам за да постигна тези резултати ? ;)
ми погледни мойта тема ако искаш http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22735&sid=44d8debfa2f8511844d5c8612a556f4e и виж аз кво ям :) там има и линк как да си изчислиш колко ккал ти трябват на тебе и след тва таблица с хранителни стойности за да си сметнеш какво и колко да ядеш :D