Аммм коламаска

01.02.07
00:12

Абе момичета знам че не ми е работа да съм тук  :oops:  , но имам въпрос към вас... Та ако косъмът е станал твърде голям, може би над 1см даже над 1,5 (ами зима е кво да се прави  :oops:  , човек не му се ходи зимата на кола...) та има ли нужда от някакво скъсяване преди да отида на кола?

03.02.07
01:59

По-добре ще е за теб ако ги скъсиш.В противен случй ще те боли повече,оплитат се и скубе. :shock: Но пък и не трябва да са прекалено къс,защото кола-маската няма да успее да ги отскубне.

Поздрави!

FI

03.02.07
10:47

[quote author=“DissenteR”]Абе момичета знам че не ми е работа да съм тук  :oops:  , но имам въпрос към вас... Та ако косъмът е станал твърде голям, може би над 1см даже над 1,5 (ами зима е кво да се прави  :oops:  , човек не му се ходи зимата на кола...) та има ли нужда от някакво скъсяване преди да отида на кола?

Ами подкъси ги малко, примерно до 0,5 см, защото иначе космите се късат и може да не излезнат качествено.

SI

04.02.07
05:31

Абе вие момичета кога сте имали по 1.5 см. косъм, че да давате компетентно мнение по въпроса ?  :lol: (бъзикам се (само да не влезна в бисерите  :D )).

Според мен не би трябвало да има проблем, аз като ходих за пръв път не ги бях скъсявал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1