04.02.07
02:36
Здравейте, имам желание да смакна голямата вазглавница под тениската, която ми пре4и да си закоп4ея горното коп4е на данките? :lol: Порови4ках малко из форума и плана е следния;
28г 179см 89кг
бми 1983.1 x 1.35 =2726.8
7.15 Whey protein 21г
кардио
8.00 овесени ядки 40г
с пресно мляко 200мл
10.30 сандви4 от палнозарнест хляб
с риба тон 40г
1 ябалка
13.00 пиле6ки гарди4ки 200г
задушени зелен4уци 200г
15.30 50г бадеми
1 банан
18.00 Whey protein 21г
тренировка тежести +кардио
100г извара
20.30 200г риба
зелен4уци и салата
22.00 преди лягане Whey protein 21г
искам да вклиу4а и Л-карнетине те4ен, 4е по-лесно се усвоява от организма но несам сигурен кога ще е най добре да го взема и по колко?? на опаковката пише 15мл дневно?
Не разбрах колко е минималното коли4ество протеин на ден.
Тренировките са ми Пон, сряда и петак
Кардио- вторник и сабота
По4ивка- 4етвартак и неделя
Целта ми е да сваля мазнините и да запазя максимално мусколна такан.
Как ви се струва, става ли за нещо този режим??? Бихте ли ппедложили малко разновидност на храните. Пиле, риба и месо(теле6ко) са ми ясни, нещо за междинните хапвания.
Ми това е засега, че става много дълго. 4акам с нетарпение да запрятам ракави и да се хващам за гирите. 10х и 4ао за сега
Пиши заглавията на Кирилица!! Оправих го.
РАМБО
Ужас!!!
Като за начало прочети правилата!!!!
4,6 аз не ги знам като букви от нашата азбука а като цифри :lol:
04.02.07
10:11
[quote author=“mixmag”]Здравейте, имам желание да смакна голямата вазглавница под тениската, която ми пре4и да си закоп4ея горното коп4е на данките? :lol: Порови4ках малко из форума и плана е следния;
28г 179см 89кг
бми 1983.1 x 1.35 =2726.8
7.15 Whey protein 21г
кардио
8.00 овесени ядки 40г
с пресно мляко 200мл
10.30 сандви4 от палнозарнест хляб
с риба тон 40г
1 ябалка
13.00 пиле6ки гарди4ки 200г
задушени зелен4уци 200г
15.30 50г бадеми
1 банан
18.00 Whey protein 21г
тренировка тежести +кардио
100г извара
20.30 200г риба
зелен4уци и салата
22.00 преди лягане Whey protein 21г
искам да вклиу4а и Л-карнетине те4ен, 4е по-лесно се усвоява от организма но несам сигурен кога ще е най добре да го взема и по колко?? на опаковката пише 15мл дневно?
Не разбрах колко е минималното коли4ество протеин на ден.
Тренировките са ми Пон, сряда и петак
Кардио- вторник и сабота
По4ивка- 4етвартак и неделя
Целта ми е да сваля мазнините и да запазя максимално мусколна такан.
Как ви се струва, става ли за нещо този режим??? Бихте ли ппедложили малко разновидност на храните. Пиле, риба и месо(теле6ко) са ми ясни, нещо за междинните хапвания.
Ми това е засега, че става много дълго. 4акам с нетарпение да запрятам ракави и да се хващам за гирите. 10х и 4ао за сега
Това НВД ли е? Защото ако е НВД махай банана и сандвича. От това меню сметна ли колко калории се събират?
В междинните хапвания - до обяд плод, след това ядки, протеин...
Извинявай те, за неспазване на правилата, новак съм във форумите също така и в съставането на диети. :roll:
Опитвам се да си изготвя НВД. Махам сандвича и банана и ми остават 1600кал. 123г белтък 61г мазнини и 66.9г въглехидрати. сметнах, че на ден ми трябват около 1983кал и ако тренирам трябва да ги умножа по съответния коефицент според зависимост от натовареността, което в моят случей е: х1.375 =2726.
Ок, можеби ако добавя само още 25г бадемки следобед = 150 кал, ще ми се получат 1750?? предложете нещичко, можеби някое десертче от тези които се продават във фитнеса?
Получава се разлика от 976 кал, имам два почивни дни(без тренировки) и ще се получи средно за седмицата около 600-700 на ден? как ви се струва
Каква е разликата между ккал и кал?
Колко често трябва да преизчеслявам програмата на една или две седмици ...?евентуално ще съм свалил тегло?
До колко изчисленията при изготвяне на плана могат да варират? +-(5,10,15) кал, въг, бел или всичко трябва да е с точност?
Немога да намеря колко са дневните допустими бетъчини на ден? за едно ядене макс. около 40-50?
Бихте ли посочили полезни линкове за НВД и храните които се консумират и които НЕ, зада се опитам малко разнообразие, че когато сам на училище трябва да нося много ядене в торбата :roll: :lol: :lol: :lol:
Балгодаря за сега
Весел ден на всички
05.02.07
14:29
[quote author=“mixmag”]Извинявай те, за неспазване на правилата, новак съм във форумите също така и в съставането на диети. :roll:
Опитвам се да си изготвя НВД. Махам сандвича и банана и ми остават 1600кал. 123г белтък 61г мазнини и 66.9г въглехидрати. сметнах, че на ден ми трябват около 1983кал и ако тренирам трябва да ги умножа по съответния коефицент според зависимост от натовареността, което в моят случей е: х1.375 =2726.
Ок, можеби ако добавя само още 25г бадемки следобед = 150 кал, ще ми се получат 1750?? предложете нещичко, можеби някое десертче от тези които се продават във фитнеса?
Получава се разлика от 976 кал, имам два почивни дни(без тренировки) и ще се получи средно за седмицата около 600-700 на ден? как ви се струва
Каква е разликата между ккал и кал?
Колко често трябва да преизчеслявам програмата на една или две седмици ...?евентуално ще съм свалил тегло?
До колко изчисленията при изготвяне на плана могат да варират? +-(5,10,15) кал, въг, бел или всичко трябва да е с точност?
Немога да намеря колко са дневните допустими бетъчини на ден? за едно ядене макс. около 40-50?
Бихте ли посочили полезни линкове за НВД и храните които се консумират и които НЕ, зада се опитам малко разнообразие, че когато сам на училище трябва да нося много ядене в торбата :roll: :lol: :lol: :lol:
Балгодаря за сега
Весел ден на всички
Според мен просто вдигни грамажа на това което досега ядеш за да ги докараш горе долу калориите. В сайта има статия за НВД. Белтъчините 2 гр на телесно тегло. Изчисленията могат да варират или поне при мен варират около 100-150 кал. Това при мен никога не е било фатално, защото вече горе долу си знам организма и преценям.