Завръщане към фитнеса!

04.02.07
14:21

Здр пичове и ... девойки. За пръв път от мн време пиша.  Начи - преди време помпах фитнесче но ми писна пък и там срещнах една девойка ала бала и пак почнах да пия. Както и да е. След 4-5 месеца без фитнес ся пак идва лятото и искам да пооформя телцето, малко ръчички и малко гърдички че да ми стоят някой дрехи по гот пък и на плажа да имам прилично тяло.
Та ако може да ми кажете някъф по лесен начин да се постегна, малко по големи ръчички да направя, релеф що годе, нищо особено. Ама същевременно смятам да си се напивам 1-2 пъти в седмицата че обичам компанията на чашката. Така ще ги съвместявам и лека полека да постигна резултат до лятото. Щото другия вариант е да си пийвам без да помпам. Наясно съм че тва не е начина да стана Рони Колман, искам само малко по здрав да бъда. Аз съм на 17, тегло 71 някъде, висок съм 180см. Преди време достигнах до 80 кила и бях като буца, не се харесвах :D и ся с таз депресия отслабнах с 7-8 кила и така. Някви съвети ще ми дадете ли -  колко пъти в седмицата фитнес да правя? 3? Може и да потичвам на стадиона до нас. И моля без коментари “Ако искаш да правиш тяло трябва да се посветиш изцяло на железата и храната, фитнеса е религия!” Просто искам към пийването и т.н. да добавя малко помпане че да се поошлайфам до лятото :) . Очаквам съвети.

04.02.07
14:32

само едно щте ти кажа пич ако искаш да се постегнеш трябва изцяло да го спреш тоя алкохол ,щото много връща назад :!:

04.02.07
14:40

е не братче, аз пиша да няма подобни коментари, той подобен коментар ми пише. Ц Ц, наясно съм че ше е по трудно, но няма да пренебрегна хубавите моменти за фитнес. И така, очаквам съвети. Подходете с разбиране и тогава отговаряйте.

Три пъти седмично тренировка. Хранене по 6 пъти на ден в малки количества. Два месеца кръгова тренировка за начинаещи. Не се изсилвай на килата - с времето ще стане ако има да става нещо. Трябва ти и малко сериозност обаче. Нормално е на 17 години само дискотеки и момичета да са ти в главата, но просто трябва някак да ги разграничиш.

П.С. [quote author=“Liofle”]срещнах една девойка ала бала и пак почнах да пия

Това много ми хареса. Тия жени всичко развалят понякога, ама може ли човек без тях...  :lol:

04.02.07
17:12

Само не разбрах какво общо има девойката?Сложила ти е нож на връта и ти е казала да се напиваш?

04.02.07
17:50

в алкохола се съдържат всички необходими минерали за човека ;)
пич и повече чалга помага за депресии и тн !
а за фитнеса виж в главната страница неква лекичка програмка

05.02.07
15:39

[quote author=“a8n”]Само не разбрах какво общо има девойката?Сложила ти е нож на връта и ти е казала да се напиваш?

:lol:  ми просто вместо в ядене и фитнес, времето си прекарвах с нея в пиене и... тогаз съм бачкал за релеф един вид :)  еййй кво се сетих, ся кат си хвана друга девойка ще помпам 2-3 пъти фитнес за маса а с нея ще правя кардио тренинг  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1