P&B LABS Whey4000 weight gainer?

NI

10.01.07
20:44

Има го рекламиран в новият брой на Мускули и фитнес,направи ми впечатление.Пък и цената му е приемлива,та исках да попитам някой ако го е ползвал нека да напише отзиви или пък ако знае нещо,абе каквото ще да е,да знам дали си заслужава.

12.01.07
14:44

Пил съм го и съм доволен. На вкус е направо трепач.За тази цена е перфектен.

TO

30.01.07
22:26

[quote author=“Nikito1”]Има го рекламиран в новият брой на Мускули и фитнес,направи ми впечатление.Пък и цената му е приемлива,та исках да попитам някой ако го е ползвал нека да напише отзиви или пък ако знае нещо,абе каквото ще да е,да знам дали си заслужава.

Абе пил сам от него-на вкус е наистина страшен,само че нещо почнах да пускам коремче и да се замазвам-сигурно слагат в него много от простите въглехидрати,за да го направят сладък.Аз личо обаче предпочитам съдъгжанието на даден продукт пред вкуса,не мислите ли така?

BE

31.01.07
21:43

значи извода е ако си слабичък пий си гейнерчето :)

КВ

31.01.07
21:49

[quote author=“bonov”]Пил съм го и съм доволен. На вкус е направо трепач.За тази цена е перфектен.

каква му е цената  :?: на това протеинче  :?:

03.02.07
18:18

18 кинта

04.02.07
17:29

а каква разфасовка е този протеин ? и ако може някой да даде нещо сайт да го разгледам  :wink:

BE

04.02.07
18:18

http://hdobavki.hit.bg/reviu/gainer.html тук има описание на гейнера

TO

05.02.07
22:05

nali vi kazvam palen tashak

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1