Начинаещ, тренировки, режим и т.н. ?

04.02.07
16:54

Добър ден, първо искам да ви поздравя за хубавия форум и че помагате на хората.

Сега очаквам и на мен да помогнете, защото съм начинаещ, а ми писна да гледам брат ми как тренира и като го питам, той да ми казва,  оправяй се.
Може би не иска да усеща, че има и друг, които иска да тренира в семейството и че иска той да е най-силния  :twisted: .

Та по същество.

Взех си карта за The gym (не правя реклама) През ден ходя на фитнес, вече 5 пъти ходих.

Мисълта ми е какво да правя.. ходя там, гледам всеки уреди кои мускули развива и по тях се ориентирам на кой да се качвам и да тренирам.

Аз лично искам Корема, гърдите и ръцете.
До сега не съм правил някакви тренировки на лежанки и т.н. само на уредите, гирички двигам, упражниния ми показа с гиричките които да правя, ама да питам всеки път ми е неудобно, а и искам да си знам, като отида на фитнес, първото което трябва да направя е да загрея, после на кой уред, колко серий, колко повторения, след това на кой уред и т.н.

На края ме радва да ходя на пътеките на първия етаж, пусна си музичка и се разпускам така.
Тичам по 5 километра.

Ако някой може да ми напише, първия ден ( понеделник ) какво да правя най - добре, после за срядата и за петъка, ще е от злато ;)

Благодаря ви предварително!

04.02.07
17:01

Един месец правиш кръгова тренировка ето ти http://www.bb-team.org/training/000156.php
но само с тренировки не става трябва да се и храниш добре, но първо трябва да разбереш какво искаш мм или сваляне на килцата и тогава можеш да си пресметнеш и да си направиш хрителен режим :wink:

04.02.07
17:02

[quote author=“Vesata”]Един месец правиш кръгова тренировка ето ти http://www.bb-team.org/training/000156.php
но само с тренировки не става трябва да се и храниш добре, но първо трябва да разбереш какво искаш мм или сваляне на килцата и тогава можеш да си пресметнеш и да си направиш хрителен режим :wink:

Значи аз съм 62 килограма.
Искам да качвам маса, а за яденето няма значение, само да знам какво трябва, всичко мога да ям и имам възможност.

04.02.07
17:06

В сайта има програми 3 дневен сплит за ММ,за начинаещи.Моя съвет е да правиш кръгови тренировки(т.е всичко в един ден)в продължение на 1-2 месеца,за да ти свикне организма с тренировките.Примерно лежанка 5x10(гърди),бицепс(5x8)сгъване на щанга от стоеж,трицепс(5x8)френско,рамо раменна преса(5x8),гръб(5x10) придърпване на вертикален скрипец,крака пак(5x10)избери си няква машина.Трябва да знаеш,че всичко не опира до тренировка,трябва и правилно хранене и начин на живот.Има доста теми и статии в сайта,прочети ги.
За добавки ти е рано.Ако решиш да ги вземеш сега тялото ще навикне към тях и когато наистина имаш нужда от добавките,нямат да окажат голям ефект.

04.02.07
17:12

[quote author=“a8n”]В сайта има програми 3 дневен сплит за ММ,за начинаещи.Моя съвет е да правиш кръгови тренировки(т.е всичко в един ден)в продължение на 1-2 месеца,за да ти свикне организма с тренировките.Примерно лежанка 5x10(гърди),бицепс(5x8)сгъване на щанга от стоеж,трицепс(5x8)френско,рамо раменна преса(5x8),гръб(5x10) придърпване на вертикален скрипец,крака пак(5x10)избери си няква машина.Трябва да знаеш,че всичко не опира до тренировка,трябва и правилно хранене и начин на живот.Има доста теми и статии в сайта,прочети ги.
За добавки ти е рано.Ако решиш да ги вземеш сега тялото ще навикне към тях и когато наистина имаш нужда от добавките,нямат да окажат голям ефект.

Добавки все още не искам.
Знам, че с правилното ядене става най-добре, но какво трябва да ям, примерно в понеделник, колко часа преди тренировка или след тренировка какво и по колко.
Искам да питам най-вече за корема, за 2-3 месеца мога ли да го пооформя ?

__

05.02.07
01:20

ако е объл и щирок - като моя - е абсурд - тренирам вече 4 месец с правилно хранен карди и диета и се постегна но за плочки ти трябват минимум 8-9 месеца с правилна методика

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1