03.02.07
22:01
Тъкмо разглеждам новия флекс и чета как е описано гран при-то в Румъния 2006.Наградния фонд е 20 000$,а условията потресаващи.В някакво откъсано работническо градче Тимисоара,където на всички негри викат Рони,в залата се събрали само 400 души :shock: Е как може някви откъсани румънци да могат да организират най-големите профита,а България да не може?Няма ли кой да отдели малко пари за това зрелище?Сигурен съм че тук ще има много по-голям интерес.
Ами защото никой не се е сетил.
Сега, след това състезание Момчил Милев май ще прави такова шоу. Поне така подхвърли в някой от последните броеве на М&Ф миналата година. Нямало да има няколко турнира Оптимум, а само един с по-голям награден фонд и външни участници.
Дано да видим и ние Рони и ДЖЕЙ наживо в София!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03.02.07
22:45
е ако ще идват към софия определено ще е интересно ..... ама в наща държавица само мишоци .. няма да стане тая далавера! :wink:
04.02.07
00:09
Aбе вие разбирате ли че ако дойдат, в софия ще се стекат хиляди трениращи, да не говорим от софия колко са ... ще стане някво огромно събиране, за което съм сигурен че организаторите няма да се справят никога.
Това да им е проблема на организаторите...да сложат един вход 5-10 лв. и да се сетят до година пак :lol:
Според мен е възможно такова нещо да стане в нашата страна, но няма кой да се захване с отговорността по огранизацията. Ако дойде Рони тука или настоящият Мр. О предствете си какво ще става , това ще е наистина нещо огромно, сигурен съм, че доста хора ще отидат. Би било хубаво да е нещо като семинарче, та състезателя да сподели за него самият, за подготовката му, за да може да се види по-отблизо що за човек е. Може и една тренировка да направи би било страхотно, но тука силно се съмнявам да стане подобно нещо. :roll:
Аз лично съм готов да дам 10 лв за вход и 20 ако трябва ще дам, само да има шоу и смисъл да се ходи.
04.02.07
08:21
Няма начин да се появят наистина величия от ранга на Рони и Джей, само отвореете официалния сайт на Джей и му вижте програмата с изяви, пълна е до Олимпията :D
Това да им е проблема на организаторите...да сложат един вход 5-10 лв. и да се сетят до година пак
Голям си оптимист с тия цени. Толкова (5+5лв) е входа за републиканското ...
По-малко от 50 няма да е - дано да не съм прав ...
И на мен ми се иска да е до 20, но много се съмнявам.
05.02.07
09:06
Може би БГ журналистите също ги е яд че при нас няма такова състезание и са преувеличили малко.