13.05.06
18:21
Здравейте на всички готини хора тук :)
Търся си фитнес някъде по близо до вкъщи.Разбира се трябва да е що годе добър и не отчайващо скъп :P
ела у нас :lol:
Внимавай с изцепките!Нито са смешни нито оригинални!!!ivan.shishmanov
Ако става дума за Дружба-1 в София значи мога да ти препоръчам Флайс (при езерото). Аз там ходя. Картата за 12 посещения е 27 лева а за 8 е 24 лева. Добре е обурудвано, но понякога идват твърде много хора (зависи кой ден е и колко е часа)
Ами аз съм във 2ра,но езерото ми е на 2 мин с кола,няма проблем.А къде точно е фитнеса :)
Като се движиш по линията на 604 в посока към трамвая се пада отдясно точно до езерото (то нали има що годе форма на бъбрече и в единия му край има едноетажна сграда и пише с огромни букви ФЛАЙС и има и ресторант точно при фитнеса отпред)
25.06.06
00:42
в мусагеница има само за жени,ако се интересуваш ще ти обясня къде :wink:
[quote author=“hitman19692001”]в мусагеница има само за жени,ако се интересуваш ще ти обясня къде :wink:
а къде е точно и добър ли е?
05.02.07
16:18
е ясно е тази зала за какво става:
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=aa&Number=1946870240&page=0&view=collapsed&sb=5&vc=1
никой не смее да си го каже но това е класическа пиаца!
08.02.07
10:25
Ти пък... Ако беше мъжки клуб, щях да се усъмня. В случаят се касае за дамски, а от опит знам, че някой дами не харесват да има мъже наоколо, когато се потят. Имал съм случай клиентка да се откаже да тренира с мен понеже съм мъж и “не съм ги разбирал” работите при жените както жена треньор... :shock: Хора всякакви!