Сержинол..?

05.02.07
12:50

От скоро мой приятели ми заговориха за сержинол-течност в ампулка ,пият я преди фитнес,давало им сила...някой да е  чувал нещо по въпроса.??

SP

05.02.07
13:36

Казва се Сарженор. Това е аргинин. Много е скъпо, но ако не те притесняват парите, пий по 2-3 ампули дневно.

FZ

05.02.07
16:46

[quote author=“STANSKI”]От скоро мой приятели ми заговориха за сержинол-течност в ампулка ,пият я преди фитнес,давало им сила...някой да е  чувал нещо по въпроса.??

Да за сила е , но не дава  кой знае каква сила.

HS

05.02.07
17:00

Основно се пие за подобряване на мисловната дейност и паметта.И се взима от студенти наприр в сесия....няма да усетиш голям ефект,пък и ампулата е 1.50, ако не ме лъже паметта.

05.02.07
17:00

По скоро е за възстановяване.Пия го при симптоми на пролетна умора  :lol:

JA

05.02.07
17:28

за сила и въстановяване има и по ефтини ампули не са само 1,50

06.02.07
11:20

благодаря ви,вчера питах в една аптека-60 стотинки е една ампулка..взех 2 преди тренировка,наистина не дава кой знае колко сила но все пак... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1