05.02.07
17:39
Искам да питам след тренировка веднага добре ли е да се яде примерно 4 бъркани яйца и 2 млека{ако е по полезно да са варени и ако е така Жълтъка или белтъка}плс кажете ако не е добра тази комбинация какво да ям след трен.не вземам протеин и т.н.т Благодаря предварително
Веднага след тренировка ти трябват бързи въглехидрати после чак след 1 час някаде вече ти трябва месце ( по възможност). Аз яйцата ги използвам за нощен протеин т.е. 30 мин преди лягане ям 5 белтака+1жълтък
[quote author=“plamen91”]Искам да питам след тренировка веднага добре ли е да се яде примерно 4 бъркани яйца и 2 млека{ако е по полезно да са варени и ако е така Жълтъка или белтъка}плс кажете ако не е добра тази комбинация какво да ям след трен.не вземам протеин и т.н.т Благодаря предварително
мляко след трен. не...
Яйцата е по-добре да са варени като от тези 4 вземи 1 цяло и 3 белтъка от другите...
2-3 лъжици мед/глюкоза също ще ти се отразят добре...може и захар 40-50 гр....
МНого благодаря на4и 4 5 варени и 2 млека става а преди тренер 2 3 часа мюсли ям
[quote author=“Vesata”]Веднага след тренировка ти трябват бързи въглехидрати после чак след 1 час някаде вече ти трябва месце ( по възможност). Аз яйцата ги използвам за нощен протеин т.е. 30 мин преди лягане ям 5 белтака+1жълтък
според мене яйцата трябва да се ползват за “сутрешен” протеин за да прекъснат нощния ресинтез на белтъци в организма понеже са най-бързо усвояемите белтъци
най-бавно усвояваните са тези от млечните продукти(казеина) и тях би било по добре да се ядат вечер поради невъзможността нощно време да ставаме и да се храним
08.02.07
21:08
Абе нз,доскоро и аз мислех,че не е добре мляко след трен,но наскоро четох,че след някакво изследване(не помня от кого)се оказало,че млякото е по-добро от Уей след трен :shock: И не бързайте да ми се нахвърляте,четох в bodybuilding.com.