Optimum Nutrition Grand Prix -отизиви,снимки и коментари

Темата е заключена.

15.11.04
18:54

И тъка първо коментарите и отзивите ,защото сега се ъплоудват снимките и ще ги има след малко. Та организацията като цяло беше добра според мене. Състезателите бяха много интересни въпреки ,че според публиката някои от тях не бяха за там. Световният шампион Христомир Христов и апсолютният световен шампион Олегас Зурас направиха невероятно шол и боквално взривиха публиката. Интересното беше ,че Христомир победи в последният рунд на предизвикателствата Олегас на едно от предизвикателствата.
по-здрави

15.11.04
20:45

http://info.datacom.bg/samble/crasher/11160007.jpg
http://info.datacom.bg/samble/crasher/ -това са предварително качените снимки :))) чакайте още и в саита да се качат общо пиковете са към 100 ,но със сигорност не всички ще ги качим
по-здрави

GO

15.11.04
22:21

абе за мене това беше наи иакото състезание което съм гледал(а съм гледал вси4ки републикански от 1998година на сам)само не съм сугласен с класирането на Митко Димитров,как може то6ко  да сложатреди него.много увайавам то6ко но 4ак да бие митко...В интерес на истината сега като гледам сътезанието на запис митко си развали формата за 1 4ас.на краиа е много по воден от пурвиа кръг и му се загубиха линиите.ина4е литовците биаха ебати ма6и :twisted: ните.

16.11.04
07:29

И аз мисля ,че от 8-10 години в България не е имало по-добро шоу! Иначе относно Митко според мене нямаше никакав тонус още от началото. В края вече се беше разгрял добре ,но каточели беше се напил зверски с вода ,явно не е издаржал. На републиканското Митака беше в много по-добра форма и тогава Тошко беше на километри от него.То и сега каточели митко заслужаваше признание ,но садите си харесват Тошко няма начин и то си е заслужено.
по-здрави

GO

16.11.04
21:44

братле гре6и6 с това 4е Митко е в по ло6а форма от републиканското.имам ги и двете състезаниа записани и ги сравниавам и сега митака определено е по добре.гледах републиканското и след това това състезание и ги сравниавам просто ниама спор ако има6 запис и на двете ги гледаи и 6те се увери6 сам.

Недейте да замествате буквите “Ч” и “Ш” с цифри!
head_hunter

16.11.04
23:21

goldeneagle, братле, дай насам записите де... Можеш ли да ги качиш в интернет?

GO

17.11.04
22:57

еми имам ги на камерата ама нещо с компютрите не съм много на ти все още:)нямам идея как да ги кача.а тези дни чакам нов компютър и ако ми даде някои акъл как да го направя ще ги кача.аз уважавам всеки който тренира този спорт и винаги съм готов да помогна :D

20.11.04
15:04

не трябва да си на ти с компютъра за да се оправиш...

Просто трябва да инсталираш драйверите които са ти дали с камерата, после да свържеш компютъра с камерата чрез кабел и посредством инсталирания софтуер (от диска с драйверите) да свалиш готовия филм... При някои модели камери после се конвертира филма за да стане по-малък на размер...

Мисля че не е нищо сложно... нещо като да си инсталираш игра....Next->Next->Next….

GO

21.11.04
00:53

зна4и 6те пробвам само4е триабва да ми донесат новиа компиутар за6тото на този с които съм в момента ни6то не става само снимките мога да си ка4а от камерата филмите не тръгват 6тото е много бавен но до николко дена 6те ми доставиат нов мо6тен компиутар и надиавам се да мога да ги ка4а само4е после как да ги ка4а в ниакои саит ли къде даи акъл 4е не знам :D
Ще ви помоля да уточнявате подробностите с лични съобщения, а крайния резултат да постнете в темата. Благодаря. :)
Mr_Muskul

11.12.04
20:54

Състезанието си беше наистина на ниво! Само дето един човек според мен, не му бе мястото там - Спас Мулетаров. На тоя сладур, просто мястото не му не е за международни състезания. Клоун, не се води така състезания. То аз да бях го заместил, публиката по-щеше да хареса коментара, особено обявяването на позите. Хора като Христомир и Зурас си знаеха последователността им, както и аз все пак, само Спас не ги знае. Кофти, направо ме бе срам, не знам за тия дето бяха там, ама си ме хвана яд че той комемтира. Ето например Жоро Георгиев на Републиканското - човека си беше супер. Че и наш Спас жестикулира, дообяснява как трябва да се позира на хора, които гледат тъпо, защото не знаят какво тои иска от тях. Абе.....
Иначе състезателите са си на ниво. Е, имаше според мен едно момче, дето си бе малък и просто меко казано смешен на фона на зобнатитем ама похвално за смелостта му.
По-здрави и умната в залата  :twisted:

13.12.04
20:21

Немога да коментирам Спас Мулетаров може и да няма опит като водещ човека ,но все пак Момчил Милев на него е гласувал доверие. Иначе състезанието апсолютно съм сагласен с тебе ,че беше на невероятно високо ниво! Само публиката беше позаспала по едно време и чак накрая се расабуди.
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1