27.12.06
17:32
Баба ми днес ми каза как лятото е свалила 5 кг (от 87 на 82), като е направила следния 40-дневен “цикъл”, който е чула по телевизията от Райна Кабаиванска:
Рано сутрин се гълта 1 сурово оризово зърно с 1 чаша преварена топла минерална вода.
На следващия ден зърната са две и така, докато на 20-ия ден не станат 20 зърна.
После постепенно се намаляват с 1 и на 40-ия ден пак е само 1 зърно, след което се спира.
Каза ми, че това го чувала още от много отдавна, явно е старо народно лечение. Иначе не е сменяла хранителния си режим, богат предимно на хляб...
А бе, какво толкова правят тия зърна бе? :shock: Да зема и аз да го пробвам? Някой чувал ли е за това?
EDIT: Не било просто минерална вода, а преварена и топла (но не гореща)
Ако не стане с ориза пробвай със суров Смилянски фасул - ефекта е гарантиран :wink:
27.12.06
18:50
Тва, тва сериозно ли ?
Браво бе! За вас младите сичко е на майтап :lol:
Да, сериозно е. По принцип баба ми няма чак такова чувство за хумор, та да си измисли цялото това нещо и да ме изпързаля ей така за кудош
Хаха има и много бабини “трикове” дето вършат работа...ест. има и такива дето са глупости,но това ми изглежда някво супер яко незнам защо :lol: :D :lol: Ако ти се занимава да го направиш,го направи и пиши какво е станало.Успех :wink: :D
08.01.07
11:47
оо, 4ела съм го това преди мн време по кифленските списания и сайтове, ама надушвам нещо будистко, йогистко, дзен или нещо изто4но в цялата история. при йпгите може и да действа, ама те с апо принцип на фотосинтеза по4ти
08.01.07
22:15
наще баби някога хималайски са били.
08.01.07
22:19
И на мен ми се стори интересно...Пробвай и пиши резултатите. :)
05.02.07
20:50
глътни 20 сурови зърна пък после в тоалетната тежко ти :lol: