Креатин или Глутамин?

16.11.04
19:46

ДОколкото знам креатина повишава енергията, уголемява клетката, докато глутамин-а спомага въстановяването след тренировка и мускулния растеж. според вас кое от двете е по-добре да приемам (знам че най-добре е и двете но идва скъпичко  :D )? или е по-добре да преценя от кое имам повече нужда - енергия или бързо възстановяване?

16.11.04
21:57

Ами ти сам си отговори :D Прецени от какво се нуждаеш повече - повече сила при тренировка или по бързо възстановяване. Ако тренираш три пъти седмично (всяка мускулна група веднъж в седмицата) или възстановяването ти е добро по-добре взимай креатин, ако обаче натоварването при тренировките ти идва повече или често тренираш опитай глутамина.

17.11.04
03:23

За теб, креатин е по-добре като вариант!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1