Креатин - обикновен и микронизиран??

06.02.07
11:21

Здр.Имам 2 въпроса.
1.Разликата между обикновеният креатин на Нутрим и новият им сега който е микронизиран - цена,деиствие и т.н.
2.Ако креатина не ми деистван много добре ли е да зема да пробвам гултамин.
На 17 год.около 55 кг 170см.Мерси

Чел съм за разликата между микронизиран и обикновен креатин, но не помня в подробности така че ще изчакаш по - компетентно от моето мнение по 1вия въпрос.
За втория бих казал, че глутамина си е доста важна аминокиселина която  изгражда голяма част от мускула и е добре да се пие винаги. Дори и да не взимаш креатин. Друг е въпроса вече, че е доста по скъп от креатина.

KO

06.02.07
13:35

Микронизирания креатин се усвоява 20 пъти по-добре от обикновенния и е направен от неканцерогенна изходна суровина, тоест няма никакви странични ефекти и риск от рак.Много по-добър е от обикновенния креатин

[quote author=“kokala1”]Микронизирания креатин се усвоява 20 пъти по-добре от обикновенния и е направен от неканцерогенна изходна суровина, тоест няма никакви странични ефекти и риск от рак.Много по-добър е от обикновенния креатин

Тука не съм много съгласен. Разликата е малка и тия цифри и ракове не знам къде си ги чел  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1