18.06.04
18:27
:roll: :roll: :roll: Кажете кой какви резултати и ефекти е видял! :roll: :roll: :roll:
Az sum polzval na Musashi. Neznam dali e po-dobur, ne sum probval drug. Ot 160gr sum ka4il okolo 2 kilograma za 2-3 sedmici. Ka4ih pove4e masa, no kato svur6ih cikula svalih 1-2 kila. Santimetri oba4e ne sum zagubil. Moje bi ne mi e povlial mnogo, za6toto predi tova pih protein s malko kreatin, ama znam li…
19.06.04
09:36
има много теми за креатин не виждам смисъла от саздаването на нови но все пак да си кажа : всеизвестно е че в съотношение цена/качество нутрим са най-добри виж ако имаш пари може да си позволиш и нещо друго!
09.11.04
14:57
вземал сам growing дог и успях да кача 15 кг на лежанката по време на цикъла и то през лятото!!!!!!!!
аз на оптимум на прах преди съм пил и ми се стори доста чист ,но ефект не съм видял :))
по-здрави
10.11.04
12:51
Аз сам ги пил и двата и да ви кажа че креатина на оптимум е два пъти по добър от този на мусаши :wink:
17.11.04
11:40
аз съм пил кареатина на bio-tech и съм много доволен..ползвам този креатин и съм много доволен защото доста ми повишава силата а точно към това се насочих и оставих напомпването.според мен това е много добър продукт а и цената му също си я бива особенно ако си вземеш разфасовка от 500гр.