Въпрос за Lipo-6

BU

06.02.07
18:12

та решил съм за чистенето да си купя lipo-6
гледам nutitiontarget ( http://www.nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=20100 ) 78 лева + 12 лв. доставка.
от netrition ( http://www.netrition.com/nutrex_lipo6_page.html ) $25 + $10 доставка. тва е 58 лева ли колко го смятах...
та въпроса ми е от netrition с кредитна карта ли трябва да се плати ?  И колко време ше им отнеме да го доставят от netrition ?
Пише 1-2 седмици ама не ми се вярва (па знам ли..).
Друг продукт не смятам да поръчвам та някви такси други ше се налага ли да се плащат ?
Мерси на отзовалите се.
п.п. прочетох няколко теми свързани с netrition.com на някои им се е забавила поръчката, на други не ..
айде мерси предварително на отзовалите се . По-здрави

06.02.07
18:24

Или просто си го поръчай от тук:
muskulibg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=35&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1

До 2 седмици един приятел ще вкара бройки и може направо от него да си вземеш. Ще ти спести поръчки и т.н.

BU

06.02.07
18:32

[quote author=“emzo”]Или просто си го поръчай от тук:
muskulibg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=35&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1

“Цена за брой (парче): 80.00”
аз гледам да мина на тънко :)
се пак тва са 30 лева разлика (почти)
:roll:

[quote author=“manson”]До 2 седмици един приятел ще вкара бройки и може направо от него да си вземеш. Ще ти спести поръчки и т.н.

е пък идеално :)
ако кажеш и кви пари ..

[quote author=“BuKTop”][quote author=“manson”]До 2 седмици един приятел ще вкара бройки и може направо от него да си вземеш. Ще ти спести поръчки и т.н.

ако кажеш и кви пари ..

Ами не знам, но ще е по-евтино от nutritiontarget & muskulibg :roll:

BU

06.02.07
18:43

[quote author=“manson”][quote author=“BuKTop”][quote author=“manson”]До 2 седмици един приятел ще вкара бройки и може направо от него да си вземеш. Ще ти спести поръчки и т.н.

ако кажеш и кви пари ..

Ами не знам, но ще е по-евтино от nutritiontarget & muskulibg :roll:

e па перфектно  :D
като ги донесе ако може да ми пратиш едно ЛС и ше се разберем.

BO

06.02.07
22:23

Сега след нова година има доста проблеми по митница. Не съм убеден че за 30 лева спестени си заслужава бъдещи възможни главоболия

06.02.07
22:46

[quote author=“manson”]До 2 седмици един приятел ще вкара бройки и може направо от него да си вземеш. Ще ти спести поръчки и т.н.

Мъдър е твоят приятел - знае какво да вкара и по кое време на годината да го вкара :wink:

07.02.07
19:52

Ако цената е разумна и аз бих взел една или даже 2 кутии.
Горе-долу кога ще ги внесе ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1