06.02.07
19:10
Значи приемам креатин на МЛО по 5 гр преди и 5 след тренировка и имам ужасна сухота в гърлото. Не съм болен, в това съм сигурен. И съм убеден, че е от креатина, понеже се наложи да не тренирам 1 седмица и изведнъж като го взимах пак оня ден направо ми се разказа играта. А и преди бях забелязал, че е много сухо. Някакви идеи ?
ЕДИТ: За пръв път взимам креатин, възможно ли е да е нормално това ?
[quote author=“CrazyS”]пий повечеко вода !
P.S. Eдин съвет, преди да приемате каквато и да е хранителна добавка, прочете малко...
Тук сигурно всяка 5 тема е за креатина... Що не си направите един форум най-добре:
www.creatin-team.org/forum
Пич, да беше хванал да прочетеш малко !!! Ето това го пише във сайта: “алергича реакция (трудно дишане, сухота в гърлото, сухота на езика и устните) ” !!! Нататък ти си прави изводите и решенията ! По-здрави !!!
07.02.07
09:13
Мерси много за помощта направо. Ясно че е алергична реакция, знам че има много теми за креатина. А и ще продължават да никнат повече след като отговаряте така. Въпроса ми е от конкретен по-конкретен и не видях да е разискан някъде! Преди да приемам каквото и да било съм чел предостатъчно. Навсякъде е споменат такъв страничен ефект, но никъде как да се вземат мерки срещу него.
07.02.07
18:57
При мене пък от креатина на Уидър (който е доста добър)се почваше нещо като настинка която се усливаше ако пийна малко кафе :)Спирането на креатина оправяше нещата.От дуг креатин не съм имал подобни изпълнения !Всичко е индивидуално !
07.02.07
23:28
Увеличих приема на вода двойно почти и засега проблемите изчезнаха, само дето много ми се пикае :lol: