Въпрос?! :(

DO

06.02.07
22:23

Здравейте и от мен :) ...
За няколко месеца свалих 25 кг ... бях 105 кг , а сега съм  около 80 , на 19 години съм , височина 1.85 ...
Има още известен слой мазнини по корема , които трябва да се стопят ...
Последната седмица според кантара не съм качил нищо, но корема ми е издут и имам чувството ,че съм напълнял ,  а не е така ...
Дайте  съвет :( , от какво може да е това ...

Петко К - пиши с нормален шрифт.

06.02.07
22:26

Може да  е от мн газирани напитки

FI

06.02.07
23:14

[quote author=“Don_Corleone”]Здравейте и от мен :) ...
За няколко месеца свалих 25 кг ... бях 105 кг , а сега съм  около 80 , на 19 години съм , височина 1.85 ...
Има още известен слой мазнини по корема , които трябва да се стопят ...
Последната седмица според кантара не съм качил нищо, но корема ми е издут и имам чувството ,че съм напълнял ,  а не е така ...
Дайте  съвет :( , от какво може да е това ...

Дай малко повече инфо - с какво си се хранил и т.н. Подуване са получава по принцип като се прекали с въглехидратите.

DO

07.02.07
00:04

Еми за въглехидратите гледам да са около 90-100 гр. на ден , което мисля, че не е много.
Иначе ям без хляб от 2-3 месеца насам ,  ям предимно месо - кренвирши , колбаси,кисело мляко...
Е ,добре де последните дни прекалих малко с  въглехидратите ...  :roll:  :roll:  сега пак ги намалих до минимум,след колко време ще се нормализира всичко ?  :wink:

Петко К - прочети правилата. Не пиши с удебелен шрифт.

FI

07.02.07
08:33

[quote author=“Don_Corleone”]Еми за въглехидратите гледам да са около 90-100 гр. на ден , което мисля, че не е много.
Иначе ям без хляб от 2-3 месеца насам ,  ям предимно месо - кренвирши , колбаси,кисело мляко...
Е ,добре де последните дни прекалих малко с  въглехидратите ...  :roll:  :roll:  сега пак ги намалих до минимум,след колко време ще се нормализира всичко ?  :wink:

Петко К - прочети правилата. Не пиши с удебелен шрифт.

Какво разбираш под до минимум? Нали не си ги спрял съвсем? За съжаление немога да ти кажа колко ще продъжи - индивидуално е.

DO

07.02.07
11:11

Ест , че не  съм ги спрял :) , то организма си има нужда от всичко :)
100 гр. на ден въглехидрати за мен добре ли са ? 1.85 височина , 80кг, 19 г :) ?

FI

07.02.07
11:32

[quote author=“Don_Corleone”]Ест , че не  съм ги спрял :) , то организма си има нужда от всичко :)
100 гр. на ден въглехидрати за мен добре ли са ? 1.85 височина , 80кг, 19 г :) ?

Недей да пишеш с дебели букви, че ще те бият. :wink:

Ами 100 гр за 80 кг са добре според мен щом вече не си на НВД.

07.02.07
11:52

КРЕНВИРШИ!? КОЛБАСИ!?
Не ти препоръчвам тези отвратителни “храни” :)

07.02.07
19:51

Кренвиршите не знаеш какво имат вътре. Колбасите и те не са много сигурни. Я пробвай да минеш на чисто месо - котлетчета, това-онова.

EL

10.02.07
20:14

Та да не отварям нова тема ще пиша тука  :wink:
Почнах НВД неска  :D :D :D да се похваля , а да и кардио също и се чуда да ли да ям сутрин преди кардиото или не ? Неска напримерх станх в 8:30 изядох едно парче пилешко филе и едно малко парченце сирен (колкото да не е без нищо защото знам че преди кардио не трябва да са яде)  9:00 отидох в фитнеса на велоергометъра си джътках 40 мин после си напраих тренировката.Това пречи ли и защо?После се прибрах и си хапнах една филиика  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  хляб тонус ( мн твърд беее  ) едно яице пилешко филе около 60 грама и 50 грама сирене .Следващото ядене беше 1 яице цяло  :lol:  :lol:  ,20-30 грама сирене 10 грама кашкавал и пак филенце  :lol: , после само филенце 2-3 резенчета с малко кисело мляко , и вечерята ми беше две кюфтета околко 60-70 грама едното , с зеленчуци и сирене  :) .Вечерята ми бе6е в 6:30 ако можете да ми кажете дали е добре ?
:oops: П.П грамовете са на око ест  :lol:

FI

11.02.07
09:16

[quote author=“elementhouse”]Та да не отварям нова тема ще пиша тука  :wink:
Почнах НВД неска  :D :D :D да се похваля , а да и кардио също и се чуда да ли да ям сутрин преди кардиото или не ? Неска напримерх станх в 8:30 изядох едно парче пилешко филе и едно малко парченце сирен (колкото да не е без нищо защото знам че преди кардио не трябва да са яде)  9:00 отидох в фитнеса на велоергометъра си джътках 40 мин после си напраих тренировката.Това пречи ли и защо?После се прибрах и си хапнах една филиика  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  хляб тонус ( мн твърд беее  ) едно яице пилешко филе около 60 грама и 50 грама сирене .Следващото ядене беше 1 яице цяло  :lol:  :lol:  ,20-30 грама сирене 10 грама кашкавал и пак филенце  :lol: , после само филенце 2-3 резенчета с малко кисело мляко , и вечерята ми беше две кюфтета околко 60-70 грама едното , с зеленчуци и сирене  :) .Вечерята ми бе6е в 6:30 ако можете да ми кажете дали е добре ?
:oops: П.П грамовете са на око ест  :lol:

Ако правиш кардио и силова в един ден закуси по-добре по-стабилно. При това положение повече мазнини се горят, ако правиш кардиото след силова.

Ако правиш кардио самостоятелно в един ден тогава недей да закусваш. След кардио тренировка в никакъв случай недей да ядеш въглехидрати поне 2-3 часа след това, само белтъчна храна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1