Кой е най-добрия културист за момента в България ?

26.01.07
13:34

Значи имах малък спор и затова ще помоля тези, които са по навътре в нещата да кажат и ако може с малко факти да подкрепите мнението си.

26.01.07
13:54

Мен лично най-ми харесва Митко Димитров. Няма такова животно!!!

26.01.07
14:03

За мен това е Христомир! От всичките ни състезатели той е достигнал и достига най-призовите места засега! (не мога да пренебрегна и Митко Димитров, понеже тежката категория си е друг спорт)

FZ

26.01.07
15:20

Аз съм за Христомир Христов . Най-великият BG културист.
Той е човека благодарение на който светът разбра , че в България има културизъм.
Жалко че напоследък не се представя много добре.  :lol:

B_

26.01.07
15:31

малкия човек - голямото чудовище ... Христомир - http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES_files/svetovno/6_5.jpg :wink:

26.01.07
15:39

Ами и аз бях за Христомир, но “сега най-добрият бил Митко Димитров” и аз затова ви попитах за момента, но явно си е въпрос на мнение, така че...

26.01.07
16:22

Митко  :D Стоял съм до него,просто изглежда нечовешки :lol:

26.01.07
19:24

Ами зависи от гледната точка...На мен ми харесва Митко Димитров,тъйкато е по-едър от Христомир.Това не означава,че Христомир не разбира от материята.

26.01.07
19:27

[quote author=“a8n”]Ами зависи от гледната точка...На мен ми харесва Митко Димитров,тъйкато е по-едър от Христомир.Това не означава,че Христомир не разбира от материята.

Дали разбира материята? Христомир е световен и европейски шампион!!! :evil:  Разбирал материята... :oops:
Митко Димитров да не ми се обижда, въпреки че изглежда прекрасно не може да се похвали с горните постижение!

26.01.07
20:12

Кво ги сравнявате като са в савсем различни категории
нормално е Митко да ви харесва повече (знаете в кои смисал) понеже е по висок и е по грамаде
а ако става въпрос за награди и тн ест че Христомир води

26.01.07
20:14

Христомир го уважавах преди доста.И сега го уважавам(имам негов плакат до компа) ,но той много се осра в последно време.
Знам че трудно се пробива при професионалистите,ама неговото си беше мързел ли,не знам как да го нарека.Той минава с номера ,че нямало пари за про-кариера- прав е до някъде,ама чак толкова спонсорите да нямат да го издържат.Просто човека реши да се върне при аматьорите да грухти пари,ама забрави ,че “аматьорите” здраво се готвят за професионалисти и няма всяка година да е като преди.
А и го видях на едни снимки в мускули и фитнес наскоро -в период за маса.Приличаше ми на обикновен трениращ.Без неуважение ама тва е истината

26.01.07
20:50

[quote author=“introducer”]Христомир го уважавах преди доста.И сега го уважавам(имам негов плакат до компа) ,но той много се осра в последно време.
Знам че трудно се пробива при професионалистите,ама неговото си беше мързел ли,не знам как да го нарека.Той минава с номера ,че нямало пари за про-кариера- прав е до някъде,ама чак толкова спонсорите да нямат да го издържат.Просто човека реши да се върне при аматьорите да грухти пари,ама забрави ,че “аматьорите” здраво се готвят за професионалисти и няма всяка година да е като преди.
А и го видях на едни снимки в мускули и фитнес наскоро -в период за маса.Приличаше ми на обикновен трениращ.Без неуважение ама тва е истината

Ако си мислиш, че културистите “грухтят” много пари не знам от коя планета си! Той се яви в страхотна форма на световното, малко само не му оставаше, а завърши трети! А това как е изглеждал в период на маса ще кажа само: важно е как изглеждаш на сцената, не преди или след това!!!

26.01.07
21:30

Язък че е с положителна проба от световното :cry:

И аз чуквам един глас за Христомир Христов. Това как изглеждал в основен период... погледни Рони Колман или Кътлър в основен и тогава ще ти стане ясно, че господин Христов си е нормален културист.

26.01.07
22:49

Там където сега е Христомир Митко още не е стигнал.Дай боже да стигне и да го задмине. Обаче има доста да качва. Все още седи малък като контур. 115-120кг са малко за ръст 185см. Гюнтер е с 2 см по-висок и с 16/18 кг по-тежък.
А Христомир е вече в горна категория и по няколкото снимки от световното седеше по-голям от другите. Лошото на новата категория е, че трябва време за да те пуснат напред. Тази година (живот и здраве) ще е пак световен. Просто пак ще бъде с 3 класи пред останалите, но вече на 80, а не на 75 кг.
Искрено се надявам да стане някой ден световен и на 85кг - тогава вече ще е конкурентен на профитата. За сравнение Ли Прийст е също толкова висок (154см) и излиза 92кг обезводнен и нацепен.
И в крайна сметка за мен Христомир в момента е по-добър, макар че съм фен на големите размери.

26.01.07
23:23

Христомир без съмнение е най-добрия за момента. Виждал съм го един път и трябва да ви кажа, че въпреки че беше мазен много ме впечатли. Просто е страхотен. Митко Димитров ако продължава така ще има също много успехи. Дано Митко да е следващия българин професионалист... :roll:

27.01.07
12:22

[quote author=“YODA”]Ако си мислиш, че културистите “грухтят” много пари не знам от коя планета си! Той се яви в страхотна форма на световното, малко само не му оставаше, а завърши трети! А това как е изглеждал в период на маса ще кажа само: важно е как изглеждаш на сцената, не преди или след това!!!

Явен факт е, че не прибират много мангизи,ама и Христомир е човек.Той си знае че след 5-6 години като му мине мерака и възможността да е културист, ще трябва да почне нещо различно.А да ти кажа парите от 9тото място в Тексас никак не са му харесали.Той самият и спонсорите не могат да си позволят да рискуват още една година място различно от 5то примерно,понеже парите са малко,а като станеш световен при аматьорите(това не е никак малко постижение,дори е е по-трудно в известна степен) съм сигурен че повече ще ти кихнат.Забравил съм цифри щото не чета постоянно списания както преди,но съм сигурен че е повече.
А относно извънсъстезателната форма,смятам че един културист е професионалист когато целогодишно е в що-годе прилична форма.Рони и Джей са добре в основен ,а Декстър имам чувството ,че целогодишно е чист.Вие ще кажете че са чернилки и за тва-не е вярно,някой беше обяснил че единствената разлика м/у черни и бели люде е само в количесвото подкожна вода :wink:

B_

27.01.07
12:30

ами джей малко е минал покрай чернилка ама няма нищо ...  :lol:  та за декстър ... той когато е започнал е бил 60 и некви кила, така че фабрично си е с малък процент мазнина, а за джей и ронката ... тея извън състезателна форма са с гуши и прочие ... нищо общо с добрата дорма къде я говориш  :wink:  :lol:

27.01.07
13:33

Ами те класиранията мисбя че говорят достатъчно.....

27.01.07
16:06

Митко, разбира се :wink:

28.01.07
08:48

Христомир е европейски и световен шампион .... Но мен не кефи повече Митко  :wink:

IN

28.01.07
12:16

Христомир за мен е прекалено дребен....то бива нисък бива ама той е към метър и половина като го гледам....квото и да си говорим трябва да имаш широка “рамка” за да изглеждаш огромен а тва не става на такъв ръст...дори Лий Прийст който е 163 ако не се лъжа и има уникална плътност и маса....пак изглежда дребничък в сравнение с Рони или Джей....

SP

28.01.07
12:29

Най-добрият е Христомир, който не харесвам поради ръстта му.

28.01.07
17:13

дори Лий Прийст който е 163 ако не се лъжа и има уникална плътност и маса....пак изглежда дребничък в сравнение с Рони или Джей....

По-горе писах колко е висок Ли Прийст - точно колкото Христомир - 154см.
Рони 175см, Джей 170см. Поне така ги пишат. Май преувеличават - изглеждат ми по-ниски.

IN

28.01.07
18:57

Не си прав с хито един от тримата...направих си справка на няколко места и е точно 163см или 5’4”...За Рони и джей отдавна знам и съм сигурен...Рони е точно 180см а Джей е точно 175 см....мога да ти дам поне няколко линка ако не ми вярваш :wink:

BU

28.01.07
19:05

[quote author=“InDaHEad”]Не си прав с хито един от тримата...направих си справка на няколко места и е точно 163см или 5’4”...За Рони и джей отдавна знам и съм сигурен...Рони е точно 180см а Джей е точно 175 см....мога да ти дам поне няколко линка ако не ми вярваш :wink:

извинявам се за offtopic-a .. има информация в wikipedia. Точно днес по рано гледах - рони е 180. Jay - 175.
a wikipedia не лъже ;)

IN

28.01.07
20:27

Абе имам много по достоверни източници от уикипедиа...се пак там информацията не се редактира от специално назначени лица и може всичко да се напише...

_Z

28.01.07
22:55

Лии Прийст е по висок от Христомир, Джей е 175, Маркус 180… на Олимпия 2004 като излизат го пише в инчове и теглото им в паундове и си ги смятам - паундовете се делят на 2,2 и стават кг-ми. А футовете се умножават по 30 и добавяш 3 см, а инчовете по 2,5 и получения сбор от футове и инчове е височината.

IN

28.01.07
23:47

Маркус е 178 по скоро...на някои места го пишат и 180,но застанал до Рони е малко по-нисък...както и да е за мен 180-185 е перфектният ръст....Джей е уж 175 ама не ми изглежда нисък изобщо...а аз съм 176-7 и пак като се погледна в огледалото изглеждам по нисък....изглежда и масата си казва думата...по масивен ли си изглеждаш и по висок...

Йода: Момчета темата е за това кой е най-добрият културист на България, не колко са високи Рони и Джей!

29.01.07
15:33

А и малко бъркате категорията не мислите ли ? Как може да сравнявате изобщо две различни категории незнам. Не сме съдии за да правим абсолютен шампион

FZ

29.01.07
16:42

[quote author=“InDaHEad”]Маркус е 178 по скоро...на някои места го пишат и 180,но застанал до Рони е малко по-нисък...както и да е за мен 180-185 е перфектният ръст....Джей е уж 175 ама не ми изглежда нисък изобщо...а аз съм 176-7 и пак като се погледна в огледалото изглеждам по нисък....изглежда и масата си казва думата...по масивен ли си изглеждаш и по висок...

Йода: Момчета темата е за това кой е най-добрият културист на България, не колко са високи Рони и Джей!

Поредната объркана тема. Категории ,културисти всичо объркаха , темата стана мешена скара.Предлагам да се изтрият постовете , които не са свързани с BG културистите.Да се научат на ред .

29.01.07
20:02

Митко ! :!:  :idea:

JA

05.02.07
21:07

Mитко Димитров МЕЧКАТА ! казвам го не заради друго  а защото ми е любимия но по титли ИЦО Е номер 1

КВ

05.02.07
21:39

[quote author=“Thorax”]Значи имах малък спор и затова ще помоля тези, които са по навътре в нещата да кажат и ако може с малко факти да подкрепите мнението си.

и преди и сега е КИБОРГА  :!:

05.02.07
22:17

:arrow: Христомир е най-добрия културист за момента в България :wink:

EF

06.02.07
22:20

Киборга за мен е най-добрия ... мистър гръб на Балканите е все пак...но по титли и постижения извън родината-Христомир  :!:

07.02.07
13:00

[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]и преди и сега е КИБОРГА  :!:

[quote author=“Efoss”]Киборга за мен е най-добрия ... мистър гръб на Балканите е все пак...но по титли и постижения извън родината-Христомир

Четейки темата за Киборга разбирам, че се е отказал от културизма, и знаейки заглавието на моята тема не виждам никакъв смисъл в това, което пишете !!!

FZ

07.02.07
16:17

[quote author=“Thorax”][quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]и преди и сега е КИБОРГА  :!:

[quote author=“Efoss”]Киборга за мен е най-добрия ... мистър гръб на Балканите е все пак...но по титли и постижения извън родината-Христомир

Четейки темата за Киборга разбирам, че се е отказал от културизма, и знаейки заглавието на моята тема не виждам никакъв смисъл в това, което пишете !!!

Ами тя темата не и за световните билдери ама..... като гледам има доста писано и за тях.
:wink: Киборга поне е български културист така че отговаря на една част от заглавието на темата ти за разлика от други.

07.02.07
17:11

[quote author=“BIG PICHAGA”]Ами тя темата не и за световните билдери ама..... като гледам има доста писано и за тях.
:wink: Киборга поне е български културист така че отговаря на една част от заглавието на темата ти за разлика от други.

Ми прав си, много от мненията не бяха по темата и като продължиха да пишат пак различни мнения реших да се изкажа и аз ;).За Киборга разбрах от темата на Efoss и ми стана ясно, че е бил много добър български културист...пишете вече каквото решите, стана ми ясно, че всеки държи за този, който му харесва повече(което няма нищо лошо), но аз просто исках реално да разбера кой е най-добрия в момента, защото не съм толко запознат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1