07.02.07
16:22
Добър ден, препоръчайте ми някакви добавски за сила и издражливост, днска като дигах, и по средата на тренировката почнах да забивам, не можех да си направя целите серий. Аз ползвам Musashi WPC 85 + (банан) Но дори не знам за какво е :oops:
07.02.07
17:18
[quote author=“ZUM”]-Таурин
-Креатин
-EX-100
Избери си :)
какво е EX-100?
На P&B Labs едни хапченча, за преди тренировка. 12лв са 60 хапа, пият се около 2 преди тренировка. Съдържат кофеин, аз в момента ги пия и съм доволен.
07.02.07
17:55
на креатин съм си фърлил окото 13 лв, дано не е на хапчета че имах на прах и беше с ебати гадния вкус, а тва -100 от каде може да се купи?
От магазина Power&Beauty на Евлогий Георгиев.
Малко по късно ще ти написа какво съдържа едно хапче.
EX-100 се води енергийно витаминен комплекс.
Съдържание за 1 капсула:
-пиридосин хидрохлорид 10мг
-ниацинамид 55мг
-калциев пантотенат 35мг
-фодиева киселина 100мг
-аскорбинова киселина 200мг
-ДЛ.алфа - токаферилаценат 22 Iu
-кофеин 100мг
Това 10мг Б12 ако е вярно, значи нашите родни P&B Labs убиват всякаква конкуренция за съдържание на Б12 в хапче :shock:
И 100мг фолиева к-на? Да не са мкг?
Хе хе, ясно - МИКРОграми са :wink:
Това хвърля дебела сянка на съмнение и върху съдържанието на Б12, сигурно и те са в микрограми.
Иначе излиза по 20 стотинки за 100 мг кофеин, което не е зле 8) Горе-долу на същата цена за таблетка идва гуараната на Валмарк от аптеката, а тя е само с 10 мг кофеин.
Незнам - не мен хапчетата ми влият много тонизиращо - друг е въпроса, че след това съм скапан, но каквото и да слагат вътре, действа, поне при мен.
От кофеина е :wink: И аз смятам да си взема, ако ги намеря.
07.02.07
22:44
Креатин и глутамин може да си вземеш. Таурина ще ти даде и енергия. Щом си взел Мусаши значи имаш средства така, че давай смело.
От кофеина е :wink: И аз смятам да си взема, ако ги намеря.
Магазина Power&Beauty - 12лв - писал сам по-горе за това.
Може да му даде, може и да не му даде - при мене няма никакъв ефект. Най-сигурен е кофеинът, при положение, че не взима креатин обаче.
08.02.07
00:11
Мерси на всички ке си зема EX-100 ако няма ефект стандарнтно ще си зимам креатин
08.02.07
00:20
А за кофеина аз като пия по 2 литра кола на ден помага ли? :lol:
08.02.07
00:39
Съгласен съм за кофеина ама просто не съм му фен и не го препоръчвам на хората.
[quote author=“Blood&Honour”]Мерси на всички ке си зема EX-100 ако няма ефект стандарнтно ще си зимам креатин
Ако ще го взимаш продукта един съвет да ти дам - ЯМ много храна 1 час преди трен, защото колкото и сила и издражливост да ти дава, толкова бързо те скапва и изтощата, затова като си хапнеш стабилно, ще имаш енергия за цялата тренировка. Първия път като го взех не бях хапнал добре и по средата на тренировката едва ходех (но какво начало беше :) ). След това хапнах повечко и си имах сила цялата тренировка.