Бирена мая

07.02.07
12:20

Така....бирената мая-майка ми преди време като ме тресеше още пубертета ми казваше да пия ,защото пречиства кръвта...след 2 /3 седмици пиене на бирена мая  почвах да се изприщвам...та въпроса ми  е -това ли е страничният ефект на бирената мая...изприщване ,защото и мой приятел ми казваше ,че се изприщил..или си е до организъм?

BU

07.02.07
12:28

аз пих някъде 1 месец преди време и ми помогна - изчисти ми са лицето и малкото по гърба и кожата ми стана няква по-опъната така да го кажа. И разбрах че мога да си мърдам ушите  :lol:
поне на мене ми помогна.. сега пак почнах да я пия преди 1-2 седмици.. ;)

FZ

07.02.07
12:34

[quote author=“STANSKI”]Така....бирената мая-майка ми преди време като ме тресеше още пубертета ми казваше да пия ,защото пречиства кръвта...след 2 /3 седмици пиене на бирена мая  почвах да се изприщвам...та въпроса ми  е -това ли е страничният ефект на бирената мая...изприщване ,защото и мой приятел ми казваше ,че се изприщил..или си е до организъм?

Бирената мая няма странични ефекти . Най-малко пък изприщване.

07.02.07
20:13

абе тая бирена мая не е ли разлабващо

SP

07.02.07
20:14

[quote author=“blizanko”]абе тая бирена мая не е ли разлабващо

Не, тя е анадолен астероид с разтягащ ефект. :evil:

Има хиляди теми за нея, прочети и се образовай.  :wink:

КВ

07.02.07
20:19

[quote author=“Sportex”][quote author=“blizanko”]абе тая бирена мая не е ли разлабващо

Не, тя е анадолен астероид с разтягащ ефект. :evil:

Има хиляди теми за нея, прочети и се образовай.  :wink:

:lol:  :D :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1