06.02.07
19:27
значи нешо не ми харесват упражненията за рамо не винаги ги натоварвам,знам ли не усещам растеж като другите си мускулни групи?
тренирам рамо във вторник заедно със трицепс,като по голяма МГ започвам с него
Раммени Преси:3х8
“Вертолет”:3х8
повдигане на дъмбели напред 3х8
и разтваряне за задно рамо 3х8
съвети?
Петко К - стига с тия заглавия с главни букви.
Пробвай така :
1. Повдигане на щанга или дъмбели зад врат - 4x10
2. Разтвяряне на ръце встрани - 3x8
3. Задно рамо - 3x8
4. Въртолет - 4x10
Успех
06.02.07
20:00
мерси :)
06.02.07
21:58
Използвай само основни упражнения:
1 раменни преси пред врат
2 разтваряне в страни
3 разтваряне за задно рамо
Повече не ти трябва. Сериите не повече от максимум на 2рото 4. Повторенията - до добро натоварване.
07.02.07
20:42
[quote author=“Jorku”]Използвай само основни упражнения:
2 разтваряне в страни
Повече не ти трябва. Сериите не повече от максимум на 2рото 4. Повторенията - до добро натоварване.
само да питам може ли да се прави раменни преси зад врат не е ли по яко а :oops:
[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”][quote author=“Jorku”]Използвай само основни упражнения:
2 разтваряне в страни
само да питам може ли да се прави раменни преси зад врат не е ли по яко а :oops:
Не, само е по - опасно за раменете.
07.02.07
22:30
Петко К ти отговори. И аз ще подкрепя отговора му, защото все пак от него го научих и като се информирах по темата ми стана ясно защо е доста кофти това упражнение.
[quote author=“Jorku”]Петко К ти отговори. И аз ще подкрепя отговора му, защото все пак от него го научих и като се информирах по темата ми стана ясно защо е доста кофти това упражнение.
би ли споделил и с нас защо изпълнението му зад врат е по-кофти ?! :)
07.02.07
22:41
Раменната става стои по начин по който не е естествен за нея.
Това е с 1 изречение извода който си направих от една статия за раменната става - най - подвижната такава в тялото. Ако намеря линка ще я постна тук, но не вярвам честно казано защото не беше скоро.